En iyisi olarak değilde sana yetecek bir sistem toplamaya bak oyun performası mı program performası mı istediğini iyice düşün ; Bana göre; 1) Intel P4 945 3.4 GHz 2x2MB (4MB) ÇİFT ÇEKİRDEK 2) Intel Core2Duo E6300 1.86GHz 1066Mhz 2MB 3) Amd ATHLON 64 X2 4200 1024K SOKET 940 sıralama böyle, hee p4 945 benim işimi görmez dersen o zaman 1 ile 2'nin yerini değiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: atlasi
asus p5b vm markalı anakart onboard vgalı
invendusta fiyatı 130 dolar civarı. işlemciler arasında conreo e6300 sec... ama p4 secme onun yerine ille alacaksan amd 4200x2 al.
ya benimde kafam karısti simdi. online alisveris yapabilcegim daha ucuz bir site varmi arkadaslar? oradan alayim. bi zahmet bildiginiz biryer varsa yazin.
quote:
Orijinalden alıntı: Karagece
ya benimde kafam karısti simdi. online alisveris yapabilcegim daha ucuz bir site varmi arkadaslar? oradan alayim. bi zahmet bildiginiz biryer varsa yazin.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Karagece
gigatek.com'un fiyatları oldukça makuldur ama yine de bir kaç yerle karşılaştırmanı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orjinalden alıntı: Karagece
gigatek.com'un fiyatları oldukça makuldur ama yine de bir kaç yerle karşılaştırmanı tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
E6300 kesinlikle ve 180-190$+kdv civarına bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Mene
E6300 kesinlikle ve 180-190$+kdv civarına bulabilirsin
Alıntıları Göster
arkadaslar dediginiz gibi E6300 almaya karar verdim fakat uygun bi anakart bulamadım. tümleşik görüntü kartı olan ama daha sonra harici görüntü kartı takabilecegim iyi bi anakart tavsiye edermisiniz. fiyatı cok abartı olmasın .
quote:
Orijinalden alıntı: Karagece
arkadaslar dediginiz gibi E6300 almaya karar verdim fakat uygun bi anakart bulamadım. tümleşik görüntü kartı olan ama daha sonra harici görüntü kartı takabilecegim iyi bi anakart tavsiye edermisiniz. fiyatı cok abartı olmasın .