yorumlar icin cok tesekkurler.sonuc 98 se ye devam gibi.herkese iyi sneler
merhaba ..pc yi ne amaçla kullandıgına bağlı mesela ben evde xp yükledim sadece internet ve müzik için kullanıyorum ve bana yetiyor sadece 7-8 adet internet sayfası açınca kasılıyor zavallı ne de olsa celeron 500 128 ram 8 mb ekran kartı :) bazen win 2000 prof. yüklüyorum oda aynı xp gibi, görsel bakımdan xp ye göre sade bana göre 2000 xp ye bakarak sağlam bir sistem gibi görünüyor. senin sistemin benimkine bakarak baya iyi görselliğe önem vermiyorsan yükla win2000 prof. ve sp4 bir dene memnun kalacaksın.
2000 de tr keyboard problemi yasayan var mi?98 se de tr karakterler ðüþ seklinde gozukuyor.her zaman degil ama boot diskketten desem degil.surumden kaynaklaniyor galiba.2000 de boyle sorun var mi?
ahsen ne 98 de nede 2000 de yaşamadım demekki size göre bir nebze şanslıyım :)
sans arkadasim.ama olmaz deme oluyor.xp de ise boyle bir sorun hic yok.bunu bir onemi yok gibi gozukuyor ama bazen bir dosyaya ihtiyac oluyor ve dosya tr karakterler ile kaydedilmis ise bunu tr desteklemeyen bir bir isletim sisteminde acamiyorsunuz.format atip yeniden duzeltmekten baska care ise ben bulamadim.control panelden duzeltmeler ve editler dahil.hicbir sekilde cozulmuyor.
ben xp kullanıcısıyım ama ondan önce 2000 ve 98 işletim sistemlerini kullandım yeni kurulmuş bir 98in yerini hiç bir şey tutmuyor.2000 ise gayet farklı bir işletim sistemi.2 tane internet cafeye 2000 kurduk ve oluşan sorunlar birinde bellek sorunu vardı fakat o düzeltilebilir olduğundan onu hallettik.Öteki cafede ise Ekran kartları on board olduğundan görüntü bozukluğu oluşuyordu oyunlarda sonunda ikiside beğenmedi ve XPye geçtiler.Ama 2000 için taş gibi işletim sistemi diyebilirim.Benim Önerim 2000
ekran kartim onboard maxtor 8mb.bakalim bir 2000 deneyecegim.
w2k güzeldir ama bencede 98se kullan
linux'a yeni baslayacaksan mandrake 10 tavsiye edilir. 3 cd dir. kurulum gerektirir tabii. masa üstü kullanicisi için en iyi linux sürümü dür. pc extra dergisinin linux sayısını bulursanız. mandrake linux ve 1 cd dolusu extra linux uygulamasi veriyo. ve linuxta bir sürü masam üstü yönetim konsolu vardir. en iyisi ve en popüleri KDE dir. tavsiye edilir.
Win 98SE seni açar. Diğerleri kasar (Winlerin)
linux emule de vardır sanırım.şu anda kullanan var mı?
dostum pc ni sorunsuz kullanmak istiyorsan en iyi seçim win 2000 ama oyunlar için hiç tavsiye etmembenim oyunlarımın % 80 ini çalıştırmamıştı
oynadığım tek oyun dos zamanından kalma hst.ama 2000 benim hd yi fat 32 ile kabul etmiyor nedense.ntfs ise sorun çıkartıyopr.hd yi açılışta kilitliyor.sorunu zaten diğer bir thread e yazdım.inat ettim 200 e.8.4 20 bir sürü hd çalışıyor 2000 ile ama seagate yok
2000 i bende onermem XP olmuyorsa win98SE kur en iyi si odur gene bu arada linux hakkında bir bilgim yok bise diyemem
p2 400 256 ram
XP SP1 fena değil ama SP2 yi hiç deneme
98SE zaten en uygunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme