Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarımda 8 gb ddr3 1600 mhz ram kullanıyorum dual mecburen 64 bit işletim sistemi kullanmak zorundayım Windows Xp Pro x64 mi yoksa Windows 7 Ultimate x64 daha sağlıklı ve iyi kullanım sağlar.Oyun ve programlarda sorun yaşarmıyım?
win7 64 bit kur.
Windows 7 Ultimate x64 tabiki
Windows 7 Ultimate x64
Winxp pro 64 bit in çok sorunlu olduğunu okumuştum bir kaç yerde kendim denemedim.Kesinlikle win7 ultimate 64 bit öneririm.6gb ramli bir makinde denedim.Çok iyi.
Win 7 x64 Bit ULTİMATE akar derim :)
Windows 7 x64 ultimate kesinlikle tavsiyemdir
teşekkürler arkadaşlar win 7 ultimate kurdum bu arada performans test kullanan varmı benim pc 1505.8 çıktı puan iyimi?birde birşey sorcam benim 4 quadcore işlemcim var 21 21 21 21 boşta yükte 25 25 25 25 iyimi ısı derecesi soğutucu kullanıyorum
Kartalmı daha hızlı ferrari mi daha güzel gibi bi soru olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Burberrys79
teşekkürler arkadaşlar win 7 ultimate kurdum bu arada performans test kullanan varmı benim pc 1505.8 çıktı puan iyimi?birde birşey sorcam benim 4 quadcore işlemcim var 21 21 21 21 boşta yükte 25 25 25 25 iyimi ısı derecesi soğutucu kullanıyorum
soğutucu kullanmıyorum derken
soğutucu kullanıyorum yazmıştım:)
Windows 7 Ultimate x64
ben epeydir donanım konusuna uzak kaldım o yüzden pek bilgim yok son sistemler hakkında kusura bakmayın. . Eskiden 64bit işletim sistemlerini pek önermiyorlardı problemli olur diye şu an o sorun aşıldımı ? kendime yeni i5 işlemcili bir laptop aldım ve işletim sistemi kurmak istiyorum. win7 ultimate x64 ü sorunsuz olarak kullanabilirmiyim yüklesem ?
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
Windows 7 Ultimate x64 tabiki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme