Şimdi Ara

Hangi itemLeri almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün tüm itemlerimi ( yarısını ) sattım.40Gb ye yakın para çıktı. Şimdi çıplak çıplak dolaşıyorum. Ben sizce ne yapmalıyım şimdi ?? Hangi itemLeri almalıyım ?

Server:Manes Server önemli deyil piyasasıda çok önmLi deyi önemLi olan düşünceleriniz alıcağım yol 40 gb içersinde cevapLarsanız sevinirim.

58 LwL Ardream charım var Asasin !! Ardream charına göre yardım edin

edit:konu başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z4pDoS -- 29 Ocak 2007; 22:53:48 >

• sımdı yardım etmek ısterdım ama neseın neyccısın kac lvl sın oonları sole bi yauw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

sımdı yardım etmek ısterdım ama neseın neyccısın kac lvl sın oonları sole bi yauw

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

sımdı yardım etmek ısterdım ama neseın neyccısın kac lvl sın oonları sole bi yauw

aynen

Düzelltim arkadasım Manesde oynuyorsun bir yorum yapsana post kasma lütfen.
  • +7 citin set ya da +8 fp set yap

manes piyasasını bilmedigim icin ne kadar paran kalır bunları yaptıktan sonra bilmioyorum

ardream de hp onemli.bu yuzden gorew takıları işini gorur.paran olunca +9 dex set yaparsın.

dagger olarak md +7 ya da clever +8 almaya bak fiyatlarına gore.daha sonra md +8 alırsın inş
  • 500m'dan 7 tane +7 mirage dagger al +8'e dene olursa yaşadın olmazsa bırakırsın oyunu
  • +7 veya +8 MD +7 veya +8 FP takılarını da +7 dex set yaparsan tam süper olursun

BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Funeral_Mist

+7 citin set ya da +8 fp set yap

manes piyasasını bilmedigim icin ne kadar paran kalır bunları yaptıktan sonra bilmioyorum

ardream de hp onemli.bu yuzden gorew takıları işini gorur.paran olunca +9 dex set yaparsın.

dagger olarak md +7 ya da clever +8 almaya bak fiyatlarına gore.daha sonra md +8 alırsın inş

Teşşekkürler cevabın için ancak ben daha deyşik birşey istiyorum tam uymadı bana .Yinede saol

quote:

Orjinalden alıntı: 4NO_oB

500m'dan 7 tane +7 mirage dagger al +8'e dene olursa yaşadın olmazsa bırakırsın oyunu

Mirage Daggerler 500M deyil ayrıca ben oyunu bırakmak istemediğimi söylemedim.Şikayet edildin. ( imzan )

• 8gb=Dual +1 Rebirth Md
    18gb:Chıtın Rebirth Set
    Quest Takıların Hazırda Dursun
    18+8=26
    40-26=14 Gb
    Onlada DD al Veya Takı Diz
  • quote:

500m'dan 7 tane +7 mirage dagger al +8'e dene olursa yaşadın olmazsa bırakırsın oyunu

Bu imza ne ya S*L*k
  • bak dual +8 cleaver +8 fp set yap kalan paranla alabildiğin kdr iyi dex takı almaya çalış bak gerçekten süper oluyo bende dual kekuri +8 dual cleaver set +8 fp vardı küpeler dex 8 di kolye 9 belt 8 di çooook çok iyiydi çar sonra banlandı ama olsun ben para topluyorum oyunda gene aynı şekilde yapıcam hiç +7 chiten giymedim ama +8 fp set çok iyi
  • Manes kesinlikle ucmus... Bence itemlerinin yarısı 40 gb ediyosa dier yarısını da sat 80 gb paranla +8 chitin set/elf belt/shard+7 dual/dual re/kekuri +1 dual ve belt of str al.. Paran kalırsa ki ben 80 gb nin bunlara yeteceini bile sanmıyorum elf belti ske. belt yapmaya calıs... Maneste bundan daha duzgun itemli ardream charı oldugunu sanmıyorum...
  • ßence +8 fp set yap geri kalan parayı yanına koy görev takıları yeterli olur. kalan parayı çoğaltarak +7 shard almaya bak. ( Shard şart )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

quote:

Teşşekkürler cevabın için ancak ben daha deyşik birşey istiyorum tam uymadı bana .Yinede saol

quote:

Mirage Daggerler 500M deyil ayrıca ben oyunu bırakmak istemediğimi söylemedim.Şikayet edildin. ( imzan )

pardon özür dilerim düzelttim.

• Tamam cevapLarınız için teşşekürler hala aradığımı bulamadım ancak şunu belirtiyim ki ;

+7 md = 8gb ( 1 tanesi )
    +7 chitin =4gb(1 tanesi )
    +8 clever = 10gb(1 tanesi)
  • ya arkadaslar kusura bakmayın konuyla alakası yok ama biriniz knight klasorundeki server dosyasının icindekileri buraya kopyalıyabılırmı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İmzan hala kural dışı..En fazla 3 tane Smiley kullana Bilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

quote:

quote:

quote:

quote:

İmzan hala kural dışı..En fazla 3 tane Smiley kullana Bilirsin

ok onuda düzelttim :--)))))))

• manes te shard +7 zaten 45 gb civarı onu al desem bi eline çırıl çıplak arrdream de dolaş desem o da olmucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

manes te shard +7 zaten 45 gb civarı onu al desem bi eline çırıl çıplak arrdream de dolaş desem o da olmucak

arkadaşlar siz manesi ne sandınız?
    md +7 ler 900m (tanesi)
    chitin +7 400m (tanesi)
    +8 fp 500 (tanesi)
    dd 65+ alıo çok pahalı

siz kendi serverınıza göre arkadaşı yönlendirmein
    manes çok pahalı
    o paraya fazla bişi olmaz

+ bas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.