Şimdi Ara

Hangi kitabi okumaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Suc ve Ceza
    2- Aklindan Bir Sayi Tut
    3- Tanrinin Oykusu
    4- Bay Mercedes. Bu kitaplari okumadim. Suc ve Ceza' nin kisaltilmisini okumustum ama eksik oldugunu dusunuyorum. En son 1984 romanini okudum. Buna devam olarak Hayvan Ciftligi, Cesur Yeni Dunya vb. mi okumaliyim, klasiklere mi devam etmeliyim yoksa elimdeki gibi populer kitaplar okusam da sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sey senin zevkine ve kitaptan olan beklentine kalmis. okudugum kitap beni bazi seyleri dusunmeye sevk etmeyip zorlamasin diyorsan guncelleri oku. Hayal dunyami genisletmek ve kitabi kafamda daha kolay canlandiriyim dersen fantastik oku. Yani olay sende bitiyor. Sen bize ben su turu okumak istiyorum varmi bir oneriniz dediginde yardimci olalim sana.

• Hocam acikcasi bana bir seyler katan kitaplari okumak hosuma gidiyor. Psikoloji vb. turlerden onerimiz varsa sevinirim Yarin Akmar'a gidip bakacagim biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostoyevski, Hugo ve Tolstoy cok iyi psikolojik analiz yapar ama bunlari gormek icin yazdiklarini biraz irdeleyerek okumak gerekir. Irvin Yalom okuyabilirsin alani zaten psikolojidir. Jorge Luis Borges var tam psikoloji degil ama guzeldir kitaplari yedi gece ve atlasi okumustum bayagi begendim. Robert Musil niteliksiz adam 1-2, Ferdinand Celine gecenin sonuna yolculuk var. Benim bas tacim eser ise Marcel Proust Kayip zamanin izindedir. Kitabi anlayarak okumam 1 senemi aldi. Betimlemeler vs cok uzun ama tadina doyum olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.