Şimdi Ara

Hangi klavyeyi almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üçünden hangsini almam daha mantıklı olur ? (Lütfen bu logitech onu al diye direk cevap vermeyin)
    Frisby FX-2
    Everest Rampage dlk-5115
    Logitech G103

Hepsinin ayrı özellikleri var bu yüzden arada kaldım. Ama şu açıdan bakarsam fx-2 önde; gece oynamanın tadı yenmiyo diğerlerinde aydınlatma yok.

• Imkânınız varsa g105 öneririm. Işıklı ve kaliteli. Ama sizin seçtiklerinize göre biraz pahalı ortalama 160 lira gibi bir fiyata temin edebilirsiniz. Kalite olarak da g103 diyorum. Ama ışık olmaması size kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parana göre en iyi olanı almalısınız
  • BatuhaNNNNNNNNN26 B kullanıcısına yanıt
    CM Storm Quickfire Rapid Cherry MX switch'li, Amazon'da 80$ (+10$ kargo) civarında geziyor. Rubber Dome klavyeye fazla para harcamayın derim.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    80$ ne naptın sen
    G105 sanırım carrefour da 120 liraydı. İndirimden kalmakzsa onu alayım o zaman. 170 lira civarı geziyodu sanırım normalde
    Rubber Dome'dan 2-3 tane alacağına 1 tane mekanik alırsın.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Bana şu anda klavye lazım. Param olsa bende mekanik alırım. Hiç yoktan 1 yıl kadar idare etse yeter, yazın yeni kasa alıcam yanında da illaki ekipmanda alırım. w q e a ve bi kaç tuş daha bozuk 5-6 dakika bu tuşların geçtiği oyunu oynayınca basılı kalıyolar (tuş olarak değil).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi Gitarı almalıyım
    6 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
    deneyerek seç bence logitech güzeldir denemeni tavsiye ederim onuda bahçelievlerdeki mağzada deneyebilirsin.
  • Kliksa'dan 35 lira indirimle ( KLIKSAOYUN35 kodu ile ) 85 liraya g105 aldım çok sessiz değil ama 15-20 liralık klavyelerden kesinlikle daha iyi ve ışıklı macrolu klavye alabilirsiniz. İlgilenenler bence bu fırsatı kaçırmasın çarşamba günü sipariş verdim ve klavye şu an elimde. Bunun dışında anti ghosting mevzusunu denedim diğer klavyelerde a ve d yada q ve w gibi yakın tuşlara basıldığında çevredeki tuşlar iptal oluyordu ve özellikle WASD gibi yön tuşları ile aynı anda çevre tuşlara key bind atayan kişiler için inanılmaz bir sorundu klavye o konuda iyi bir nkey rollover gibi değil ama klavye fiyatına göre bence iyi bir performans veriyor. Yazılım sayesinde macro tuşlarına ses açma kapama enter gibi fonksiyonlarda vererek multi medya işlevini karşılıyor diyebilirim. Piyasada 140 lira üzeri olan bu klavye Kliksada ne hikmetse 140 ve 119 lira gibi 2 farklı fiyattan satılıyor ama kampanya dahilindeki ürün 119 liralık olduğu için ve 35 liralık indirim ile ücretsiz kargo ile fiyat performans kralı bir ürün ortaya çıkıyor. Bugün son gün klavye elime geçmesini ve biraz kullanmadan bunu haber verip mağdur olmanızı istemedim. Klavye ile ilgili eksiler ise tuşlarının biraz küçük olması ( zamanla alışılır gibi ) ve sağ tarafın kayması. Sol taraf çivi gibi sağlam iken sağ taraf nedensi bir şekilde kayıyor. Klavyenin ışıklandırması hava aydınlık olduğu için yorumlayamayacağım dileyen olursa akşam fotoğraflarını çekip foruma eklemeyi deneyebilirim. ( Ek olarak teknoloji mağaalarında inceleme ürünler gerçekten çok kalastı hunharca kullanıldıkları içinmiş diye bilirim klavyenin tuşlarına basmak gerçekten rahat biraz küçük olduğu için parmak uçlarını kullanmanız gerekiyor ve ütü kaygan sayılabilcek yumuşak bir malzeme ile kaplı. Biraz karışık yazdım kusura bakmayın ama bu fiyata bu ürün kaçmaz bence.

• Everest kb r8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.