Şimdi Ara

Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

kendi ailem dahil birçok tanıdığımın evine BAYMAK DUO TEC VE BAYMAK FALKE CONDENSE premix (tam yoğuşmalı) yoğuşmalı kombileri aldırdım montajlarını yaptırdım.hala da bu kombileri aldırıyorum bu kombileri kesinlikle öneririm.bu kombilerin hepsini izmirde gıda çarşısında toptancıdan şahsen gidip aldım.
    izmirde toptancıda baymak falke condense 1450-1500lira baymak duo tec 1600lira civarındadır
    her iki kombi çok sessiz ve modülasyon aralığı çok geniş cihazlardır,
    baymak premix yoğuşmalı kombilerin modülasyon aralığı çok geniştir: %19,5 - %100 ve çok sessiz çalışmaktadır.
    mükemmel cihazlardır.bunu birçok evde gözlemleme fırsatım oldu
    baymak'ın bütün premix yoğuşmalı kombileri italyadan gelen eski seri üretim ve yeni üretim (yeni kasa baymak brötje novadens extra dahil) hiçbir sorun bulunmamaktadır
    bütün baymak premix yoğuşmalı kombileri tam 44 kilodur.bazı premix yoğuşmalı kombiler 32kilodur...
    cold burner door teknolojisi vardır.yani 2 kapak üst üstedir.
    ayrıca izmirde 7x24saat teknik servisi vardır.kombiniz pazar günü bile bozulsa servis bulabiliyorsunuz
    ayrıca bu kombiler istanbulda üretildiği için yedek parça sıkıntısı yoktur

bu kombileri monte ettirmiş (hala monte ettiren) ve kullanmış (ailesi) birisi olarak:

BAYMAK FALKE CONDENSE ve BAYMAK DUO TEC kesinlikle öneririm

1+1 stüdyo daire net 60m2 yalıtımlı daire için premix (tam yoğuşmalı) yoğuşmalı BAYMAK DUO TEC kombi uygulaması örneği:

2+1 net 65m2 yalıtımlı daire için premix (tam yoğuşmalı) yoğuşmalı BAYMAK DUO TEC kombi uygulaması örneği:

baymak falke condense:

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç tüketimi 4.7 kw ...........> modülasyon aralığı %19,5 - %100
     Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!

baymak duo tec:

50c – 30c işletmede minimum ısıl güç: 4.7 kw.......> modülasyon aralığı %19,5 - %100

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4006_tr_TR/1.Bro%C5%9F%C3%BCr.pdf

hocam sözünü ettiğiniz bombi bu galiba ,eğer öyleyse bunu bende düşünebilirim ,bu arada ben Manisa da kullanacağım

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=57697#0

bu arada blackeagle_35® arkadaşın sayfasını kullanıyorum ama almayı düşündüğümüz kombi aynı gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 8 Mart 2013; 17:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

hocam sözünü ettiğiniz bombi bu galiba ,eğer öyleyse bunu bende düşünebilirim ,bu arada ben Manisa da kullanacağım

bu arada blackeagle_35® arkadaşın sayfasını kullanıyorum ama almayı düşündüğümüz kombi aynı gibi :)

linkteki ürün baymak falke condense,resimlerde eklediğim baymak duo tec ile birebir aynı kombidir.
    birinin üstünde FALKE yazıyor.diğerinin üstünde DUO TEC yazıyor,tıptaıp aynı, arçelik ve beko markaları gibi düşünün.
    baymak falke condense izmirde toptancıdan 1450-1500liraya alabilirsiniz öneririm
    ayrıca mutfak ve banyo hariç diğer kalan peteklere danfoss ra 2000 serisi gaz sensörlü termostatik vana öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 27 Ocak 2015; 13:30:38 >

• quote:

quote:

linkteki ürün baymak falke condense,resimlerde eklediğim baymak duo tec ile birebir aynı kombidir.
    birinin üstünde FALKE yazıyor.diğerinin üstünde DUO TEC yazıyor,tıptaıp aynı, arçelik ve beko markaları gibi düşünün.
    baymak falke condense izmirde toptancıdan 1450-1500liraya alabilirsiniz öneririm
    ayrıca mutfak ve banyo hariç diğer kalan peteklere danfoss ra 2000 serisi gaz sensörlü termostatik vana öneririm

Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!  Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!  Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!  Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!

o zaman falke condense almak daha avantajlı

yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

çok avantajlı
    baymak falke condense kesinlikle öneririm...
    termostatik vanaları mutlaka taktırın.esas tasarrufu termo vanalar yaptırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 27 Ocak 2015; 13:33:53 >
  • quote:

quote:

çok avantajlı
    baymak falke condense kesinlikle öneririm...
    termostatik vanaları mutlaka taktırın.esas tasarrufu termo vanalar yaptırır

Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!  Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!  Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!  Hangi Kombiyi tercih etmeliyim yardım lütfen!!!

sağolun hocam bu kombiyi ve termostatik vana almaya karar verdim

bakalım burada bir araştırma yapayım fiyat farkı fazla olursa internetten alım yapabilirim

yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim

• disingtation ve memint arkadaşların tavsiyelerini okudum. Brötge-Heizung Baymak 24k Yoğuşmalı Kombiyi kombi+montaj+projeyle birlikte 2000tl ye bir yerle konuşmuştum. Araştırayım dedim. Arkadaşımız bu kombinin teferruatlı olduğunu söyledi ayrıca şikayetler oluşmuş yeni kasayla ilgili. Ben de güney, kuzeydoğu ve doğu cepheli 130 metrekarelik evime Baymak Falke Condens ya da Baymak Duo Tech Yoğuşmalı Premix kombilerden birisini almaya karar verdim. Aralarında fark var mıdır? Yoksa ilk yazmış olduğum kombiyi mi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

disingtation ve memint arkadaşların tavsiyelerini okudum. Brötge-Heizung Baymak 24k Yoğuşmalı Kombiyi kombi+montaj+projeyle birlikte 2000tl ye bir yerle konuşmuştum. Araştırayım dedim. Arkadaşımız bu kombinin teferruatlı olduğunu söyledi ayrıca şikayetler oluşmuş yeni kasayla ilgili. Ben de güney, kuzeydoğu ve doğu cepheli 130 metrekarelik evime Baymak Falke Condens ya da Baymak Duo Tech Yoğuşmalı Premix kombilerden birisini almaya karar verdim. Aralarında fark var mıdır? Yoksa ilk yazmış olduğum kombiyi mi tavsiye edersiniz?

baymak duo tec ve baymak falke condense arasında hiçbir fark yok.kombinin kapağını tutturan civatasına kadar aynı kombidir
    birinde kombinin üstünde FALKE yazıyor diğerinin üstünde DUO TEC yazıyor
    baymak'ın satış politikası yüzünden falke 200lira civarında daha ucuza satılıyor

• quote:

disingtation ve memint arkadaşların tavsiyelerini okudum. Brötge-Heizung Baymak 24k Yoğuşmalı Kombiyi kombi+montaj+projeyle birlikte 2000tl ye bir yerle konuşmuştum. Araştırayım dedim. Arkadaşımız bu kombinin teferruatlı olduğunu söyledi ayrıca şikayetler oluşmuş yeni kasayla ilgili. Ben de güney, kuzeydoğu ve doğu cepheli 130 metrekarelik evime Baymak Falke Condens ya da Baymak Duo Tech Yoğuşmalı Premix kombilerden birisini almaya karar verdim. Aralarında fark var mıdır? Yoksa ilk yazmış olduğum kombiyi mi tavsiye edersiniz?

Baymak novadens kullanmis biri olarak dd nitromix oneririm gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman diyim novadens alma da ne alırsan al kardeş.
  • quote:

quote:

baymak duo tec ve baymak falke condense arasında hiçbir fark yok.kombinin kapağını tutturan civatasına kadar aynı kombidir
    birinde kombinin üstünde FALKE yazıyor diğerinin üstünde DUO TEC yazıyor
    baymak'ın satış politikası yüzünden falke 200lira civarında daha ucuza satılıyor

bu nasıl satış politikası anlamadım. bari birkaç özelliği farklı olaydı. sırf görünüş farklı diye 200 lira verilir mi?

• selam arkadaşlar dubleks bir ev aldım evin alt katı 3+1 üst katı 1+1 160-170 m2 civarı bu evi nasıl ısıtırım nasıl bir kombi almam gerekir.dış yalıtım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

quote:

DD nitromixin "Isıtma devresi ısı ayarı: 45-82 C" doğru mudur, daha düşük ayarlarda kullanmak mümkün değil mi? OT'siz bir şekilde, manuel olarak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

quote:

DD nitromixin "Isıtma devresi ısı ayarı: 45-82 C" doğru mudur, daha düşük ayarlarda kullanmak mümkün değil mi? OT'siz bir şekilde, manuel olarak.

hayır 20 dereceye kadar set edılebılıyor modulasyon aralıgı gayet genıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.