Şimdi Ara

Hangi Komedyen (ler) i daha çok seviyorsunuz? (891 oldu Hedef Bin - Yokmu artıran) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Komedyen (ler) i daha çok seviyorsunuz? (891 oldu Hedef Bin - Yokmu artıran)

(En Son Oy Tarihi: 23.11.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Komedyen değil espiri yapmak güldürmek gibi bir amacıda yok, Okan bayülgen.

+1

Ve ayrıca Kemal Sunal, Metin ve Zeki gibi ustalarla bugünün komedyenlerini kıyaslamak bu ustaların hatıratına karşı haksızlıktır.

Eskilerin bu kadar abartılmasının nedenini anlamıyorum. Ben nerdeyse hiç gülmem filmlerine falan. Kemal Sunal'a biraz.

Kuşak çatışması böyle birşey işte.Herşeyi döneminde değerlendirmek gerek.

Abi o çok genel oluyor. Sonuçta espri dediğinin kuşaksal bir yanı yoktur bence. Komikse gülersin değilse gülmezsin.
    Benim Türk filmlerinde güldüğüm şey bu video ve benzeri:

İzledikçe utanıyorum aslında bir yandan.
    Yoksa ''vay ağanın pohunun üstüne poh yapılır mı'' gibi şeylere gülmek, ve bu tip esprileri yapanları efsane saymak gerçekten saçma.

zeki metin ile melodram yeşilcam filimlerini karşılaştırmak... google dan devekuşu kabare diye arat anlarsın arada ki farkı
    ondan sonra 2tur nejat uygur, en son ferhan şensoy izle

yazık valla, eskiler abartılıyor ne demek ya. bunları bilmemeniz çok kötü be

Saydığım isimler için eskiler abartılıyor diyen arkadaşlar ya ilkokullu ya ortaokullu yada şuurunu kaybetmiş liselilerdir.

Yazık hakikaten yazık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Komedyen değil espiri yapmak güldürmek gibi bir amacıda yok, Okan bayülgen.

+1

Ve ayrıca Kemal Sunal, Metin ve Zeki gibi ustalarla bugünün komedyenlerini kıyaslamak bu ustaların hatıratına karşı haksızlıktır.

Eskilerin bu kadar abartılmasının nedenini anlamıyorum. Ben nerdeyse hiç gülmem filmlerine falan. Kemal Sunal'a biraz.

Kuşak çatışması böyle birşey işte.Herşeyi döneminde değerlendirmek gerek.

Abi o çok genel oluyor. Sonuçta espri dediğinin kuşaksal bir yanı yoktur bence. Komikse gülersin değilse gülmezsin.
    Benim Türk filmlerinde güldüğüm şey bu video ve benzeri:

İzledikçe utanıyorum aslında bir yandan.
    Yoksa ''vay ağanın pohunun üstüne poh yapılır mı'' gibi şeylere gülmek, ve bu tip esprileri yapanları efsane saymak gerçekten saçma.

zeki metin ile melodram yeşilcam filimlerini karşılaştırmak... google dan devekuşu kabare diye arat anlarsın arada ki farkı
    ondan sonra 2tur nejat uygur, en son ferhan şensoy izle

yazık valla, eskiler abartılıyor ne demek ya. bunları bilmemeniz çok kötü be

Saydığım isimler için eskiler abartılıyor diyen arkadaşlar ya ilkokullu ya ortaokullu yada şuurunu kaybetmiş liselilerdir.

Yazık hakikaten yazık.

Tamam kardeşim sen o filmlerle büyüdün dahisin, biz gerizekalıyız. Hepsi çok inanılmaz komikler gülerken altıma işiyorum.

Zamanında kendiniz izleyip güldüğünüz için ''onlar çok apayrı, bunlarla karşılaştırılmaz bile'' falan diyip Tanrı ilan ediyorsunuz adamları. Anlamıyorsunuz mizah anlayışının kişiden kişiye değiştiğini sonra bir de gerizekalı yurduna koyuyorsunuz bizleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 9 Kasım 2012; 23:09:06 >

• Cem Yılmaz
  • quote:

Tamam kardeşim sen o filmlerle büyüdün dahisin, biz gerizekalıyız. Hepsi çok inanılmaz komikler gülerken altıma işiyorum.

Zamanında kendiniz izleyip güldüğünüz için ''onlar çok apayrı, bunlarla karşılaştırılmaz bile'' falan diyip Tanrı ilan ediyorsunuz adamları. Anlamıyorsunuz mizah anlayışının kişiden kişiye değiştiğini sonra bir de gerizekalı yurduna koyuyorsunuz bizleri.

biz seni gerizekalı yerine koymadık sen kendini koyuyorsun.
    önce konuştuğun konuyu bileceksin. komedi olarak alakasız 70lerin yeşilcam filmlerini koyuyorsun, izlemediğin kişilerin mizahi hakkında atıp tutuyorsun anca, cahil cesareti diye buna diyorlar işte

ayrıca kendi zamanınız diye birşey yok. devekuşu kabare 92de kapandı... burda canlı izleyen bir elin parmakları değildir sanırım deve kuşu kabareyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Kasım 2012; 0:07:30 >

• Cem yılmaz,Ferhan şensoy ve Sadri alışık.
  • Kesinlikle Cem Yılmaz.
  • quote:

quote:

biz seni gerizekalı yerine koymadık sen kendini koyuyorsun.
    önce konuştuğun konuyu bileceksin. komedi olarak alakasız 70lerin yeşilcam filmlerini koyuyorsun, izlemediğin kişilerin mizahi hakkında atıp tutuyorsun anca, cahil cesareti diye buna diyorlar işte

ayrıca kendi zamanınız diye birşey yok. devekuşu kabare 92de kapandı... burda canlı izleyen bir elin parmakları değildir sanırım deve kuşu kabareyi

''Saydığım isimler için eskiler abartılıyor diyen arkadaşlar ya ilkokullu ya ortaokullu yada şuurunu kaybetmiş liselilerdir. ''
    İzledim gülmedim. Daha sonra geri kalanını izlemeye de gerek duymadım bu yüzden. Neyse ne.

• eminim izlemişindir o yüzden türkiyede mizahi yeşilcam sanıyorsun...
  • Kemâl Sunal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz.
  • cem yilmaz ve kaya yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upstairs
  • upstairs.
  • Upstairs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Kemâl Sunal, Tolga Çevik ve Cem Yılmaz.

+1
  • upstairs.
  • beyaz ın olduğu listede okan niye yok o olsunda ona oy vereyim
  • upstairs
  • Tolga Çevik'e oy verdim
  • Tolga Çevik ve Kemal Sunal
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.