Bildirim
hangi konsol
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pek fazla birbilgim yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Öncelikle Ps vita almaya ücret sıkıntı değilse önce onu öneririm ki bende para biriktirip alıcam. eğer ücret sıkıntıysa go nun ekranı küçük bildiğim kadarıyla kullanımdan dolayı çok şikayet okudum tuşları çok yakınmış sanırım. ve umd si yok psp 3000 dede dahili hafıza yok bana kalırsa 3000 ile go bulundugun yerde aynı fiyat ise beklemeden 3000 al derim. bizim burda 3000 e 450tl go ya 400 tl diyorlar bana fazla geldi 300 e 450 çok bence.
özetle 1. tercih vita (ücret sıkıntı değilse çünkü pahalı) 2. tercih ise go ile 3000 aynı veya 3000 400tl ve altında ise beklemeden 3000 =) -
quote:
Orijinalden alıntı: alihan.w.414
Pek fazla birbilgim yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Öncelikle Ps vita almaya ücret sıkıntı değilse önce onu öneririm ki bende para biriktirip alıcam. eğer ücret sıkıntıysa go nun ekranı küçük bildiğim kadarıyla kullanımdan dolayı çok şikayet okudum tuşları çok yakınmış sanırım. ve umd si yok psp 3000 dede dahili hafıza yok bana kalırsa 3000 ile go bulundugun yerde aynı fiyat ise beklemeden 3000 al derim. bizim burda 3000 e 450tl go ya 400 tl diyorlar bana fazla geldi 300 e 450 çok bence.
özetle 1. tercih vita (ücret sıkıntı değilse çünkü pahalı) 2. tercih ise go ile 3000 aynı veya 3000 400tl ve altında ise beklemeden 3000 =)
hocam pek guzel oyunlar yok ps vita icin mesela cod black ops oynama videosu izledim grafikler falan kotu geldi ve baska hosuma giden oyunlari yok ben oyun cikmasinida bekleyemem hemen alip oynamak istiyorum god of war , ac , vb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hemen alıp oynamak istiyorsan bence 3000 serisi tam senlik hangi şehir bide vita go 3000 in fiyatını yazar mısın ? -
Bütçe sıkıntın yoksa ps vita alınmalı Daha büyük ekran , daha gelişmiş bir cihaz , multiplayer oynama şansı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: alihan.w.414
Hemen alıp oynamak istiyorsan bence 3000 serisi tam senlik hangi şehir bide vita go 3000 in fiyatını yazar mısın ?
hocam bulundugum sehir bursa fakat internetten almayi dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps vita al pişman olmazsın -
Kardeş bende psp almaya karar verdim go ya fazla istekli değilim. Uygun fiyata 3000 bulursam alıcam bulamazsam 1004/e1004 alıcam. Bunu seçme sebebimin en büyük faydası fiyat oldu vita çok pahallı geldi. cihaz hafıza kartı oyunlar vs. herşey çok pahallı. 300 350 gibi 3000 burusanız söyleyin (Sitede değil mağzada kart kullnmıyorum) Herkeze teşekkür ederim. -
psp go çok güzel alet. portatif taşımada ve dayanıklı, defalarca uçurdum elimden oradan biliyorum. dahili 16 gb hafızası olmasıda güzel. tek sorunu bazı oyunlarda aktif kamera kullanmak için claw tekniği uygulamak zorunda kalınıyor, psp go nun tuş dizilimi bu metoda uygun değil. ama ekrandanın küçüklüğü o kadar büyük bir fark değil ve çözünürlüğü yanlış hatırlamıyorsam diğer psp lerden daha yüksek. bu nedenle 3000 modeli almak akıllıca olablir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 22 Nisan 2013; 16:56:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nilyum
psp go çok güzel alet. portatif taşımada ve dayanıklı, defalarca uçurdum elimden oradan biliyorum. dahili 16 gb hafızası olmasıda güzel. tek sorunu bazı oyunlarda aktif kamera kullanmak için claw tekniği uygulamak zorunda kalınıyor, psp go nun tuş dizilimi bu metoda uygun değil. ama ekrandanın küçüklüğü o kadar büyük bir fark değil ve çözünürlüğü yanlış hatırlamıyorsam diğer psp lerden daha yüksek. bu nedenle 3000 modeli almak akıllıca olablir.
Aslında haksız sayılmazsın. Bu arada sence 3000 mi psp go mu ? -
vita her acidan pahali hem oyun hem haiza karti vb. Go alinmaz değmez psp 3000 vazgecilmezdir. 2. El ucuza cok var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X