Şimdi Ara

Hangi konularda belgesel izleyeyim ? BELGESEL ÖNERİSİ ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce/Türkçe farketmez belgesel önerisi istiyorum.

Şu konularda OLMASIN çünkü ilgili fazlaca belgesel izledim daha istemiyorum :

2.dünya savaşı

11 eylül

1.dünya savaşı

çeşitli ülkelerin ordu belgeselleri

silah belgeselleri

arap israil savaşı vs ortadoğu belgeselleri

VICE NEWS in çoğu belgeselini izledim mesela en çok o tarz seviyorum önerebilecekleriniz var mı ?

• Ben hep bilim alanındaki belgeselleri takip ediyorum. En sevdiğim Cosmos. Sonra kuantum, sicim teorisi tarzı belgeseller. Ayrıca kör bir ressamımız var Eşref Armağan, onu da izle derim. Bir de Netflix'te Unnatural Selection var, genlerin değiştirilmesi ile ilgili. Ayrıca yine Netflix'te Explained serileri de güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Ben hep bilim alanındaki belgeselleri takip ediyorum. En sevdiğim Cosmos. Sonra kuantum, sicim teorisi tarzı belgeseller. Ayrıca kör bir ressamımız var Eşref Armağan, onu da izle derim. Bir de Netflix'te Unnatural Selection var, genlerin değiştirilmesi ile ilgili. Ayrıca yine Netflix'te Explained serileri de güzel.

Unnatural selection baya ilgimi çekti hocam bunu izlerim ben diğerlerine de bakacağım teşekkürler.

• Aslan belgeseli izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgaya vurursak insan belgeseli tavsiyemdir hem aksiyonlu hem ateşli

Ciddi olursak History TV ve National Geographic belgeselleri güzel oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antik Mısır - Firavunlar

• Yanardaglar, okyanus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • National Geographic'in "İstanbul Kurtulacak mı? " adlı bir belgeseli var.

Aslında belgeselin adıyla pek alakası yok.İçeriği Marmaray projesinin gerçekleşme aşamaları ve bu süreçte bulunan tarihi eserler.Belki ilginizi çeker.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.