Ayrıca birşeyler eklemek istiyorum. Şu milleti ezik görenlere yani DH neymiş be haberimiz yokmuş işte. Buraya takılanların hepsi zaten iyi yapıyor. İlk 20 DH'den çıkar cart curt.
Niçin bu kadar şaşırıyorsunuz ki. Eğitim forumuna takılan insanların iyi puan yapması gayet doğal değil mi ? Araştırın şurda sene başından beri hep aynı kişiler var. Başarısız adam zaten sırf hava atmak için her gün buraya gelip yalan da söylemez onunla zaman kaybetmez.
Siz yapamadığınız için başkalarına çamur atmayın. Kıskançlığa lüzum yok.
mantıklı
hepsi çıksın ama yüzeysel sorsunlar özelliklede olasılık kombinasyon permutasyon elips uzay geometrisi atom teorileri(bohr rutherford...)
quote:
Orjinalden alıntı: Serhat_A
Asit-Baz.
yüzde bır mılyon katılıyorum hıc anlayamadım koca sene kımyanın en nefret ettıgım konusu
Kımyadan Asıt baz, Bıyolojıden Üreme(semalı sorular), Fızıkden(Magnetık hesaplamalar, egık düzlem hesaplamaları), Türkceden(Dıl bılgısı kı benım Türkcem berbattır), Mattan( olasılık,permutasyon,kombınasyon) yapıyorum ama bazı sorular cıdden cok zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme