Orijen kullanan arkadaslara, en uygun fiyatli ve ilk elden SKT problemsiz sorunsuz sikintisiz ORIJEN'leri her zaman www.arkadaspet.com dan alabileceginizi hatirlatirim. |
Hangi Köpek Maması? (26. sayfa)
-
-
Bütçeye göre değişiyor marka seçimi kalitele olarak köpeğinizin ırkına boyutuna veya sorunlarına göre mama türleri değişmekte Orta kaliteli uygun köpek maması olarak Felicia önerebilirim
-
Aslında bütün markalar kendi çapında köpekler için birçok faydalı mamayı üretiyor. Bende senelerce köpek besledim. Bir sürü mama gelip geçti elimden ama benim köpeğim royal canin markası köpek mamasını yediği kadar sevdiği kadar hiç birini sevmiyordu. Aslında köpeklerin cinsine göre de fark ediyor bu konu. Bence cins ve yaş olarakta köpek mamaları tercihleri değişebilir. İyi araştırma yapılmalı. Köpeğiniz aldığı mamaları yemiyorsa gerçekten dediğim gibi yaşına ve cinsine uygun royal canin deneyin. Kabızlığı durgunluğu bir anda üstünden atacak belkide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaarist -- 25 Kasım 2020; 15:10:32 >
-
https://www.muezzapet.com buradan her ay 20 li paket alıyorum fiyat olarak ekonomik ve çocuğum severek yiyor. mama taneleri misket köfte gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X