Şimdi Ara

hangi laguna? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
56.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkubi

2001 model RXT öneriririm bu model öncesi volvo motorlu olanları tavsiye etmiyorum bana göre Volvo motoru nerdeee renault motoru nerde ?Volvo motorlar Renault kadar dayanıklı ve sorunsuz olmuyor olmadı da zaten...Hep diyoruz kardeşim bu piyasanın motor mekanik bakımından en sağlam ve sorunsuz aracı Renaulttur diye İşte buyrun size somut örnek gidin sorun bakalım volvo motorlu lagunaları birt de renault motorlu lagunaları hangisi daha sorunsuz hangisi daha çok tutuluyor ?orjinal renault motorlu 2001 RXT alırsanız çok sağlam orjinal renault motorlu konforlu bir araca sahip olursunuz

Madem öyle de niye gidip Volvo dan motor almışlar.

Ayrıca bu aralar seni pek göremiyoruz.forumda o kadar Renault konusu açılıyor ama sen yoksun çoğunda.Reklamlara ara verme her konuya gir Renault reklamı yap ki maaş tehlikeye girmesin.Performans önemli.

• 2.0 volvo motorlu olanlar tutulumuyor diye duymustum önerilen ise 1.6 rxe ve rxt modelleri diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

2001 model RXT öneriririm bu model öncesi volvo motorlu olanları tavsiye etmiyorum bana göre Volvo motoru nerdeee renault motoru nerde ?Volvo motorlar Renault kadar dayanıklı ve sorunsuz olmuyor olmadı da zaten...Hep diyoruz kardeşim bu piyasanın motor mekanik bakımından en sağlam ve sorunsuz aracı Renaulttur diye İşte buyrun size somut örnek gidin sorun bakalım volvo motorlu lagunaları birt de renault motorlu lagunaları hangisi daha sorunsuz hangisi daha çok tutuluyor ?orjinal renault motorlu 2001 RXT alırsanız çok sağlam orjinal renault motorlu konforlu bir araca sahip olursunuz

Ayrıca bu aralar seni pek göremiyoruz.forumda o kadar Renault konusu açılıyor ama sen yoksun çoğunda.Reklamlara ara verme her konuya gir Renault reklamı yap ki maaş tehlikeye girmesin.Performans önemli.

Aynen katılıyorum madem reno çok ii yapıyoduda neden gitti volva ya motor yaptırdı,

• 2,0 motor tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Aynen katılıyorum madem reno çok ii yapıyoduda neden gitti volva ya motor yaptırdı,

+1 niye volvoya yaptırmışlarki reno çok iyiyse denizkubi açıklama bekliyoruz yoksa reno maaşınımı düşürdü geçen meganomi konsundada yoktun ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 26 Ekim 2010; 19:06:16 >

• temizinden bir 1.6rxe öneririm
  • Kesinlikle N7Q motor kodlu RXT versiyonu (yani Volvo motoru) aracı eğer temiz bulursanız alın.Ben bu aracı 0 km olarak 98 mayıs ayında makyajlı kasa olarak almıştım.Eşim o dönem oyak renaultta çalışıyordu ve aldığım araç lansman için gelen ilk 3 araçtan biri idi.Piyasada bulacağınız makyajlı N7Q lar 99 model ve üstü olacaktır çünkü 98 model çok az sayıda geldi.Motoru konusunda anlatılanlara kesinlikle inanmayın o motor bir başyapıttır o aracın tek zayıf noktasını söyleyeyim sağ ön aksını şanzıman tarafından bozar ve sağ aksı 2 parçadan oluşmaktadır.Bu aksın sıfır fiyatı o zamanlar dehşet boyutunda idi şimdi sıfırı zaten yoktur sanıyorum.Aracı yavaş yavaş hızlandırın 20 km ile 60 km aralarında yanal bir yalpalama hissederseniz muhtemelen sağ ön aks bozuktur.Bunun dışında 180.000 km boyunca en ufak bir sorun çıkarmayan ve beni çeşme otobanında 237 km ile radara sokan araçtır .Muhteşem bir yol tutuş mükemmele yakın frenaj alt devirlerde biraz çekingen ama 3800 devirden sonra 7000 lere yaklaşana kadar çıldıran bir motordur.Yürüyen aksamı arka torsiyon çubuklu süspansiyon sistemi dışında tamamiyle diğer lagunalardan farklı olan bir araçtır.30 senelik sürücülük deneyimimde beni en çok etkileyen ve iz bırakan 3 araçtan biridir.Birisi 73 camaro ss28 idi ikincisi 95 model bir rover 620 turbo ve üçüncüsü iseN7Q motorlu laguna.
    Tüp takılmamış.kurcalanmamış iyi bakılmışını bulun sizi çoook uzun süre uçurur.

• Denizkubi ne yazdı acaba diye merak edip girdim konuya yine kopardı beni bu adam yorumlar süper eşşiz.
  • 2002 rxt 140'hp olana bindim alet daha yeniyken(2003 olabilir) alet güzeldi.
    Yalnız şu var deri koltuk bana itici geliyor,1.6 da düşünülebilir.Düz yolda işinizi görecektir lpg de tercih meselesi ben olsam kullanmam ama ekonomiktir ayrı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

fanatikliğin bu kadarı....
    quote:

ne fanatikliği kardeşim ?ben lagunacıyım lagunaları çok iyi bilirim girt sor araştır Volvo motorlu lagunalar kısa bir süre üretilmiş ve 2000 sonrası renault kendi ürettiği motorları koymuştur.Volvo motorlu lagunaların Renaultta pek rastlanmayan motor problemlerine rastlanıldığı ve bu yüzden de az tutulduğunu az araştır öğren.

ccc Laguna Style ccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 3 Kasım 2010; 22:14:41 >

• laguna 1.8 rxe kullanıyorum(120 beygir) 310 binde araç motor hariç neredeyse herşeyini değiştirdim ama motor hala ilk günkü performansda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.