Şimdi Ara

Hangi laptopu almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi günler,umraım konu doğru yerdedir.ben bir laptop buldum Casper marka,yormumlardan okudugum kadarıyla sadece hdd biraz sesli çalışıyormus başka sorunu yokmus.Bu bilgisayarda ne kadar verim alırım ? veya bu fiyatlarda daha iyi bir laptop öneriniz var mı ? yorumlarınız için şimdiden saolun

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210x-core-i5-4210m-26ghz-4gb-500gb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis

• Casper alarak hayatının hatası yapmaman dileğimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende normalde casperı sevmem ama kime bu laptopu sorduysam kullanan kullanmayan çok begenmiş,başka bir önerin var mıdır kardeşim
  • Abim apple ın bilgisayarı mis yavaslamaz kasmaz akar oyun oynamak zor ama ginede dünyanın en iyi bilgisayarlarından biri macbok pro 13 cd girişi olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben oyun oynıycagım için dedim,yoksa tabikide onu alırım
  • Teşekkürler bu iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper dan uzak dur. Ileride fan kendi kendine sökülür mavi ekran hataları gibi Saçma sapan şeylerle karşılaşırsın. Oyun için alacaksan Vatan da Acer ın gt840m ekran Kartlı bir modeli 1200 TL ye satılıyor.

• link atma şansın var mıdır kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxx01

link atma şansın var mıdır kardeşim ?

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-571g-core-i3-4005u-17ghz-4gb-ram-500gb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.