Şimdi Ara

Hangi Lastik secilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2012 model citroen c3 icin yeni lastik almayi dusunuyoruz. Istanbulda yasiyorum dolayisiyla kis mevsimi cok da etkili degil. Karli havalarda disari cikmiyorum arabayla. Bizi 4 mevsim en iyi idare edebilecek ve uygun fiyatli ama kesinlikle bilindik markalardan yani cin mali olmayan lastikler ariyoruz. Ebatlar internette 175 65 14 yaziyor ama az once lastige baktim 185 65 15 yaziyordu. Jant kapakli model bu arada. Onerileriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 mevsimde en güncel lastik Michelin CrossClimate lastiklerdir. Yazlık alacaksan da Michelin primacy 3

• quote:

Orijinalden alıntı: themacir

4 mevsimde en güncel lastik Michelin CrossClimate lastiklerdir. Yazlık alacaksan da Michelin primacy 3

Tamamdir hocam not ettim. Tesekkurler

• luminator L kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Ucuz diye adı duyulmamış Çin malı kış lastiği aldım.
    Memnunum...

• Oyle her gun kullanmiyor, kar don yapinca kullanmam derseniz yazlik continental premium contact5 alip 3-4 sene devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Oyle her gun kullanmiyor, kar don yapinca kullanmam derseniz yazlik continental premium contact5 alip 3-4 sene devam edin.

bende katılıyorum devamında good year f1 asy 2 ve p7 en mantıklı seçimdir. 4 mevsim lastik ise tek alınmayacak lastiktir. tavsiyem kış lastiği kullanın. sebebi ne zaman nerde araca ihtiyaç duyacaksınız veya kara nerde yakalanırsınız belli olmaz. diğer önemli konu +7 derece altında iyi bir tutunma sağlamaktadır. olayı sadece kar olarak düşünürseniz yanılırsınız vede yaz lastiğinin kışın daha çok aşınması kış lastiğine vereceğiniz para ilerleyen zamanda birbirini eşitler. kış lastiği olarak ug9 alternatif t850. a5 ler pek iyi değil. kısacası mıch. ülkemiz yol şartlarına en uygun olmayan lastiktir.

edit: bagajınıza n11 de satılan 4 ton çeker çelik halat alın kapınıza ayağınıza 18 liraya geliyor bagajınızın bi kenarında bulunsun ve kolay takmatik 40-50 lirayada x zincir alın en kötü anda size değerinin kat ve kat fazlasıyla dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 1 Ocak 2016; 7:51:19 >

• ikinci el arabamı aldığımda üstünde 3 aydır takılı olan jinyu diye bir lastik vardı , ilk önce değiştirsemmi diye düşündüm, lastikçiye gittim '' abi delimisin sıfır lastik işte, şöyle biraz kullan beğenmezsen gelirsin'' dedi , 2 ayda 10bin km yol yaptım,ıslak ve kuru zeminde kullandım, yüksek hız olsun,ani fren olsun,viraj kabiliyeti olsun her türlü şekilde test ettim,,, sonuç: lastik beni her yönden tatmin etti,son derece başarılı buldum,daha önce de kumho kullanmıştım çok memnun kalmıştım,,demekki biz pahalı lastiklere şimdiye kadar boşuna 2 katı para veriyormuşuz,,, bu lastikler ömrünü tamamladığında tekrar aynısından taktırmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.