Şimdi Ara

Hangi lastik sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir kez Turanza almıştım aracıma ve gayet iyi bir lastikti.

Turanza dışında Goodyear EGP, Continental, Michelin Primacy 3 de kullanmışlığım da var. Turanza bunlardan daha kötü bir lastik değil.

Birçok testte de oldukça başarılı sonuçlar elde etmiş bir lastik zaten.

Konu sahibi arkadaş da Matador diye ne olduğu belirsiz bir lastiği listeye almış ama Goodyear'ın alt markası olan Sava önerene "Şaka mı yapıyorsun" diyor  . Sava, o Matador'a 10 basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 26 Ekim 2021; 21:1:1 >
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt

Daha öncede bridgestone kullandım ama turanza değildi. Nokianı bilmem. Ama hangi lastik olursa olsun 4 üncü seneye doğru kazık gibi olur çünkü bayatlar. Millet istiyor 10 sene gitsin bi laatik. Raf ömrü 8 sene zaten. Sabırlar demişsin bakalım görücez. Kullanınca buraya yazıcam bu kadar kötü bir lastik mi? burdaki yorumlara bakarsak 14 jant tane si 1000 tl de olsa conti almak lazım. Contiabuk yıpranıyor michelinde öyle bizim yollara dayanmıyor. Neyse cidden bu kadar laf ediliyorsa bu lastiğe tuhaf daha önceki kullandığım bridge den ne kadar farklı görücez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Sava dünya listelerinde yok matadorda yok ama matador 100 yıldan daha eski marka istersen bak. Matador kullandım gayette güzel lastik hancockta öyle. Sava petlas starmax kormorandan kat kat iyidir bu saydığım markalar. Bana göre birinci conti çevremide contici yaptım. Malum ekonomi zamlana zamlana düşünür olduk contiyi. Yok 4 senedir bir kere bile kızaklamayan ıslak peforması mütiş olan. Her yerde övülen premium contact ı bırakırmıyım sence. Bana conti dışında ana marka söylesene iyi olan michelin hariç 500 tl nin altında

• Continental Winter contac 870 aldım bugün 4 lastik 3900 tanesi 975 ve 1 Kasım da döviz zammı geliyor alacaksanız son 4 gün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayseri204 kullanıcısına yanıt

Valla 1 kasım zammını bilerek aldım. %15 zam gelicek en az biraz daha beklesem turanza parasına petlasa düşücez Turanza aldık bakalım. Herkes kötülüyor sava daha iyiymiş yada nexen yada petlas ne biliyim. Görücez. Lastikler siparişte bayiye gelince takıcaz. Beğenmezsem bi dahakine tekrar dönerim contiye napim aracı satıcam zaten 1 seneye. Neyse hayırlı olsun bu arada kışlıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 26 Ekim 2021; 21:40:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.