arkadaşlar benim şöle bi sorum olcak ben bilgisayarı lcd tv ye bağlayıp kullanmak istiyorum fakat bende ki samsung dlp televizyon vga kablosuyla bagladıgımda 1024*768 cozunurlukte gosterıyor ustune cıktıgımda desteklenmıyen mod diyor hdmi ile bagladıfımda bu seferde görüntü ekran dışına taşıyor. bu sorunu çözebilecek hangi lcd tv almalıyım LE-40F86BD-LCD-TV samsungmu yanı desteklıyomu dedıgım olayı yoksa sony KDL-40v3000-LCD-TV, modelımı benım ısımı gorur yoksa kardes sen bosver baska bı modelmı al dersınız sızden yardım beklıyorum
arkadaslar cevap verecek yokmu
quote:
Orjinalden alıntı: ulassulhan
arkadaşlar benim şöle bi sorum olcak ben bilgisayarı lcd tv ye bağlayıp kullanmak istiyorum fakat bende ki samsung dlp televizyon vga kablosuyla bagladıgımda 1024*768 cozunurlukte gosterıyor ustune cıktıgımda desteklenmıyen mod diyor hdmi ile bagladıfımda bu seferde görüntü ekran dışına taşıyor. bu sorunu çözebilecek hangi lcd tv almalıyım LE-40F86BD-LCD-TV samsungmu yanı desteklıyomu dedıgım olayı yoksa sony KDL-40v3000-LCD-TV, modelımı benım ısımı gorur yoksa kardes sen bosver baska bı modelmı al dersınız sızden yardım beklıyorum
alabiliyorsan sony x3500 alamıyorsan sony w3000 onu da alamıyorsan v3000 al pişman olmazsın hayatta istediklerini de gerçekleştirirsin
sayın ulassulhan;
ben yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum. ve son 3 aydır da tüm forum sitelerini dolaşıyorum ve tabiki lcd mağazaları ve tanıdığım sony philips ve samsung yetkili servisleri ile de tartışıyorum en iyisi hangisi diye ama şunu anladım ki hiç bir markanın dört dörtlük bir lcd tv si yok sadece rakibinin muadiline göre üstünlükleri var ama bunun yanında eksiklikleri de var örneğin sony nin eniyi modeli türkiye de x3500 herşeyi kontrast ,100 hz,24p vs ama tepkime süresi hala 8 ms, philipsin en iyi modeli ise 9732d tepkime süresi 3 ms perfect piksel hd engine çok çok iyi bir işlemciye sahip,ambilight müthiş bir görsel zevk kullananlar bilir.ama onda da kontrast sony e göre çok düşük sony den bir eksiği de dvb-t nin hd uyumlu olmaması ve karasal yayınları almaması gösterilebilir. ama mükemmeliyetçi olmamak lazım şu anda ki en iyi si 5 yıl sonra ki modellerin sıradanı olacak nun için maddi imkanlar ve kullanım alanınıza göre bir tercih yapmanız gerekir.
model ve marka tercihi her zaman görecelidir birinin çok memnun olduğu bir modelden bir başkası fene değil diye bahsedebilir.
onun için en iyi si herkesi dinle ve artıları eksileri muhakeme et ve kararını ver.
en kötü karar karasızlıktan iyidir.
ben 40v3000aldım çok güzel bi tv 40f 86 biraz daha pahalı ama 40f86 da çok iyi bir tv.ama samsungun ekranı plazma gibi parlıyor.belki dejavantaj olabilir.ben istanbulbilişimden aldım fiyatları oldukça uygun piyasaya göre bence bir bak sitaelerine.www.istanbulbilisim.com.tr hangisini alırsan al iyi tercih hayırlı olsun şimdiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme