arkadaşlar ben aslında bu eee yada wind gibi sadece bilgisayar ı taşıyıp msn, opera, gom gibi programlarda kullanacak bir bilgisayar alacaktım fakat bu wind de cd okuyucu olmaması biraz düşüncelerimi bozdu:( vede bilgisayarda crysıs oynamayı düşünmüyorum fakat az da olsa oyun açabilmek istiyorum ve şuanda düşündüğüm laptopların çoğun da x3100 ekran kartı var bu doğru düzgün oyun açabilirmi? veya mesela cod 4 ü en düşük ayarlarında oynamaya yetecek bir laptop lazım 1.300 den düşük olmalı. vede bu x3100 ekran karıtmjı daha başarılı yoksa geforce go 7400 mü?
ilk önce wind,eee pc nin yanına okuyucu alabilirsin ama oyunda oynarım dersen yanlış tercih olur...x3100 oyun açabilir mi demişsin cod4 ü çalıştırır(ek bir driver ile) ama çalıştırmakla yetinir fps dibe vurur....yani bence yanlış tercih x3100..son olarak go 7400 daha başarılıdır yalnız bu kartı hangi laptopta gördüysen epey eski bir kart yeni laptopların hiçbirinde bulamazsın..en azından 8400-8600 gs bulunduran bir laptop almanı tavsiye ederim ki 1300 ytl ye rahat bulursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme