Jinmu silahçı fakat armorda veriyor. Ekleme yapayım 50-55 lvl civarlarında size bol bol kitap lazım olacak craft itemler yapmak için bunlarda bamboda çıkıyor. Bu yüzden 55 lvl civarında bamboda kitap toplamak gerekiyor ama lvl kasmak istiyorsanız 65e kadar sp öneriyorum daha seri olduğundan daha iyi exp alırsınız.
ben 15 levelda viragolarda kastım yarım saatte 25 oldum ama demon silahı vardı bende lvl 1 de kullanıla bilen bide baya pot almıştım...
kısaca yaratıkların ismi beyaz yazılıysa orda kasın olsun bitsin , mavi yazılıysa stats yada armor yetersiz, crypticle mavi yazılı mobları kesmek de olur tabii . özet geçtim :)
quote:
Orjinalden alıntı: BuGRa06
bir gün hepimiz Silent Valley e gidicez
yok abi drgaon castle daha iyi
up
Bu konu benim epey isime yariyor ellerine ve emegine saglik dostum!!!
baslangic rehberinde bunla ilgili bişiy bulamadım zaten bulsam da yetersizdir bu konu cogu kişinin işine yarayacaktır.emege saygı.guzel calışma eyw
ust konuy bak
ben ne diorm cwp olarak ne alıorm alla alla....bu en yararlısı olmus ok??
Bu konuyu açtığınız çok iyi olmuş valla çok işime aradı çk teşekkürler. Çok çok çok çok...
BEAK DU TIGER SU GREAT TIGER MI OLUYOR???;
YOKSA SU ORTADA DOLANAN TIGERLARMI???
lwl 8 den 18 e kadar hiighlan da kas sen yanında kurt olsun haywan kasmam diosan lwl 15 de venom a git 22 de yeni silahla ss ye git kenarlarda akrep cüce fln ks 43 e kadar ss de kas sonra sp ye git fores leopar ks ninja ks lwl 48 de 50 liklerin yanına git 51 e kadar ks sonra tigerların yanında ks kesemessen 50 liklerde kes
01 10 LW ARASI DRAGON CASTE 10 17 ARASI HAINGLANS 17 23 ARASI VENOM 23 47 ARASI SPRINT 47 55 ARASI SHUTHERN PLAS 55 75 ARASI BOMBO MUSTANT 75 78 ARASI STONE VALLE 78 86 LW ARASI SILENT VALLE 86 90 ARASI TRUqNIG VALLE 90 95 CRISTAL SUMMIT 95 DWINE LW ARASI Red Dragon :) B E N Y E T E BU ACIKLAMALAR: CRAYZTURK R L XD İ
AMA en onemlı sey bu dedıklerım wariorlar ıcın gecerlıdır statlar 150 str 33 dex pure ınt
ancak bu sekılde kasabılırsın dedıklerım yerde.
:]
yaw arkadaşlar bu iş okadar kolay en iyisi kuçuk lwl olan yerlerde kasın para biriktiremez siniz pot parasından we sonra mesela lwl 45 seniz ss 5000 kelle kesin kıyıda (beach) de yani lwl 46 olusunuz weya 47 yakın ordan sp ye geçin 61 lwl e kadar sp de kasın kaplan larda 61 de 7500 kelle ks bm ye geç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme