< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi marka güç kaynağını (PSU) kullanıyorsunuz ? Anket ! (22. sayfa)
Hangi marka güç kaynağını (PSU) kullanıyorsunuz ? Anket !
(En Son Oy Tarihi: 27.8.2024)
-
-
Zalman Zm500 Tx2 Megamax 500W ve Cooler Master V650 Sfx Gold 650W modellerini kullanıyorum. Umarım uzun yıllar hizmet ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evga supernova 850w p2 platinum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nzxt 650watt full modüler gold psu yu geçtiğimiz yaz aylarında aldım ve kullanıyorum, üreticisi seasonic
-
Güzel psu'lar Anketi oyladığınız için teşekkür ederim.
Eletronikte şans faktörüne çok inanıyorum, ummadığım marka psu'lar çok iyi çıkıp, en kaliteli dediğimiz markalar da sorun yaşanmasına şaşırmıyorum artık, maliyetler yüzünden üretim kalitesinin düştüğü gerçeğini kabul etmek gerekiyor.
-
ben anketi seasonic kullanıcısı olarak daha önce oylamıştım, elektronik ömrünü çok kaliteli mallarda 10 yıl, orta kalite mallarda 5 yıl olarak tahmin ederek konuşuyorum; ben şahsen seasonic 620watt bronz sertifikalı yarı modüler psu yu 11-12 yıl kullandım: geçen yıl şubat ayında emektar pc bir daha açılmayınca yeni sistem toplamak zorunda kaldım, bununla beraber geçtiğimiz yaz aylarında da ekran kartım bozulunca yeni bir psu alma gibi bir düşünceye kapıldım ve aldım, ne olur ne olmaz sistem parçaları olmadık zamanda arıza verince siniriniz bozulması bir yana istediğiniz parçayı bulamıyorsunuz, mesela ben xpg marka 750watt psu çok istemiştim almayı ama ya çok pahalıydı ya da stok bulamamıştım... psu alırken phanteks in 750 watt psu su ile arasında gittim geldim yanlış hatırlamıyorsam 1800-1900 tl filandı, nzxt yi 1448 tl ye almıştım; aradaki fiyat farkına değecek bir fark olmadığından ne ihtiyacım varsa onu aldım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X