Şimdi Ara

HANGİ MİNİBOOK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG NC10 mu, ASUS EEE 1000HE mi, ACER A0751H mı ?
    Genel kullanım için sizce hangisi alınmalı samsung sorunsuz olduğu söyleniyor yorumlarda ancak acer 11.6 inç bu yüzden tercih sebebi olabilirmi fiyat olarak da hemen hemen aynı gibi. ASUS da wireless sorunu olduğu söyleniyor ancak ekran kenarlarındaki çitaları daha ince ve samsung dan daha iyi görünüyor. ancak ACER in ekran daha geniş olduğundan çözünürlük de fazla sizce hangisini tercih etmeliyim.
    Yoksa 3g çıkana kadar bekleyelimmi daha yeni ürünler çıkmasını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltek03 -- 19 Haziran 2009; 14:50:13 >

• packard bell inde 11.6 lık modeli vr ben suan onu alıcm gbi duryr
  • Packard bell i bende farkettim ancak bu markanın servis problemi olduğu söyleniyor. bir de hız 1.33 müş onlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltek03 -- 18 Haziran 2009; 8:45:20 >
  • Lenovo(IBM) S9 ya da S10 da düşünebilirsiniz. Ben de sizin gibi pek çok markayı araştırdım. Sonunda Lenovo S9 aldım çok da memnunum. Özellikle recovery düğmesi hakkında bilgi alın lütfen . Tek tuşla, harici bir optik sürücüye ve CD lere gerek kalmadan recover yapabiliyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Sağlıkla kalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biltek03

Packard bell i bende farkettim ancak bu markanın servis problemi olduğu söyleniyor. bir de hız 1.33 müş onlarda.

acerin 11.6" lik modeli de 1.33 hızında atom Z serisi kullanıyor N değil..
  • Tam olarak açıklayabilirmisiniz diğer lerinde 1,6 bunda iser 1.33 kullanılmış. ama ekran diğerlerinden büyük nasıl bir etkisi olur kullanımda ya da N serisi dahamı iyi. ?

quote:

Orjinalden alıntı: eralpt

quote:

Orjinalden alıntı: biltek03

Packard bell i bende farkettim ancak bu markanın servis problemi olduğu söyleniyor. bir de hız 1.33 müş onlarda.

acerin 11.6" lik modeli de 1.33 hızında atom Z serisi kullanıyor N değil..
  • Tercih samsung nc10 olmuştur. konu kilitlenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    11 ay önce açıldı
    Hangi MacBook ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.