Şimdi Ara

HANGİ MİNİX OLURSA İYİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    next black 2
    next punto plus

ben bu üçü arasında kararsız kaldım. sizce hangisi daha iyi?

• işin içine tango plus da girdi, iyice kafalar karıştı......
  • Bu sorunun cevabi benim icin de onemli.
    Web sitesinde tam 11 tane minix modeli var ve hangisi daha iyi bilemiyorum.
    Bilen, anlayan biri "şu minix'i al" diye yol gosterirse cok makbule gecer.
  • sürü gibi model çıkarıyorlar.. üstelik ürünler hakkında adam gibi bilgiler vermiyorlar.. ben tango plus alacağım..
  • Siz arastirmalariniz sonucu mu tango plus'a karar verdiniz? Bir de fiyati nedir?

Soyle kotu bir yorum var bir sitede:

"Cihazı satın aldım en sıkıntılı yeri, menü geçişleri çok yavaş, kumandaya bastığınızda menünün ekrana gelmesi ,exitten çık dediğinizde çıkması vs cihazın verdiği tepki çok yavaş..menü açıkken şifreli kanalı çözüyor,menüyü kaldırdığınızda "ekran kararıyor" 4-5 saniye bekledikten sonra kanal tekrar ekrana geliyor.Beklemekten yorulursunuz.Kutusunda 1GB DDR3 rem yazılmış ama sanki 128 mb var gibi..youtube görüntü kalitesi çok kötü menülerin açılması küçük resimlerin gelmesi çok zaman alıyor.Hep bekliyorsuınuz.usb den iptv girişi yaptım "başarılı " demesine rağmen iptv penceresinde hiçbir kanal gözükmedi.Cihazın içinde hazır gelen iptv kanalları rus uzakdoğu arap kanalları.haber okuduğunuz rss bölümü türkçe karakter sorunu var.yazılımla düzelecek sorunların yanında yazılımla düzelmeyecek sorunlar var bence bunlar donanımsal işlemci ve hafıza kaynaklı sorunlar.özetle alet; ona verilen görevi kaldırmıyor.işlemci rem yetmiyor.Şifresiz kanalları izlemekse amaç, bunu 50 liralık hd uydu alıcılar zaten yapıyor.140 lira vermemiz diğer özellikler içindi , onlar da sorunlu.Tavsiyem, yaşlı bir yakınınız varsa hediye edin dua alırsınız.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingUnderpants -- 14 Eylül 2015; 12:22:00 >

• FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    160 tl.
    ben bu cihazların hiçbirini canlı olarak denemedim, öyle bir imkan zaten zor.. ama teknik özelliklerini karşılaştırdım, forumları okudum, fiyatlarına baktım vs.
    o yorumu yapan arkadaşın aklına bişey gelmemiş, o da kullandığı cihazın arızalı olması, yani o sorunları olan bir cihaz bence yüzde yüz arızalıdır hangi model olursa olsun.. gelince deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak, beğenmezsem iade ederim, o kadar basit..
  • Insallah iyi cikar sizinki. Yorumlarinizi bekliyorum.
  • Bu ürünlerin arasındaki bariz fark nedir d smartı iptal edip duz uyduya geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minixler arasında en iyisi Amigo bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende minix dusunuyorum media player i iyi olanindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Next Minix Full HD BLACK II Uydu Alıcı ile Next Minix HD Amigo Full HD Uydu Alıcı arasında kaldım. otel için 10 tane alacağım arada ki fark 50tl ve x10 yapıyor! değer mi 500tl farka ?
  • nydp N kullanıcısına yanıt
    İki cihaz aradsın görünen CA kart farkı . otelde hiç bir işe yaramaz ,Cipsetleri farklı . ALI ve Sunpulus ikiside alt segmen cipset. Görüntü kaliteleri aynıdır .

Eğer 40" yukarısında kullanmayacaksanız HD BLACK alın 50 TL cebinizde kalsın . Otel için 55 inch kadar dahi idare edebilir.
  • caledera C kullanıcısına yanıt
    cok teşekkür ederim en buyuk ekran 32'. bunu belirlemiştim aynı zamanda tek kumandaya da düşürebileceğim diye sizin başka bir model tavsiyeniz var mı?
    Hocam televizyonları almadı iseniz , ihtiyacınız bence Uydu alıcılı televizyon .
    Yeni model 500 TL civarında bulunuyor . çoğunluk kablo tv ve karasal yayınlarada uygundur .
    En az Favori kanal seçeneği olmalı .

SD kaliteleride hemen hemen tüm Uydu Alıcılarından yüksektir .
    Bana marka sorma Sony falan derim millet isyan eder .
    En doğrusu Otelinizin bütçesi belirler .
    Vestel veya Koç grubunun servis memnuniyeti diğerlerinden daha fazla .

Foruma Not :Aklıma gelmişken piyasada satılan Uydu Alıcılarının herhangi bir ISO belgesi yok .
    Bir kaçında CE veya RoSH var onlarda sağlıkla ilgili Sertifika
    Sözüm meclisten dışarı hiç kimse bana tafra yapmasın .
  • caledera C kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler televizyonlar var eldeki sd cihazları hd ye çevireyim diyorum.
    hocam 3-4 metreden bakınca 32 inch tvde sd - hd görüntü farkı belirsizdir . Sanırım scarttan alıyorsunuz .
    platformlarda 16:9 yayın yapan kanallar var sd kalitesi 32" de hiçbir sıkıntı yaratmaz . Dh yayınların tamamının 16:9 yayınlarıda var .
    4:3 yayınlarda sıkıntılı Bunlara yeni alacağın uydu alıcısının yapabileceği birşey yok . hatta gelen gideni aratabilir .
    Önce bir tane al dene sonra diğerlerine karar verirsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.