Şimdi Ara

Hangi monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , 27 ınc 75-144hz monitör almayı planlıyorum.ayrıca amd ekran kartı kullanlıyorum.okadar para veriyorum ilerde pişman olmamak icin freesync özellikli monitörümü alayım yoksa diğerinimi? Bu arada fps oyunları oynamam mmorpg tarzı oyunlar cok oynarım blade and soul gibi bu monitörler aşırı ve gereksiz mi oynadıgım oyunlara göre ayriyetten önerebilceniz monitör varsa link atabilirisiniz 27 inc istiyorum

http://www.hepsiburada.com/benq-xl2720z-27-1ms-analog-dvi-2xhdmi-display-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD801344

http://www.hepsiburada.com/benq-xl2730z-27-1ms-analog-dvi-2xhdmi-display-amd-freesync-qhd-led-oyuncu-monitor-p-BD803436

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkay_53 kullanıcısına yanıt
    amd ekran kartı kullanıyorum söyledigim gibi o monitördeki gysnc özellgini kullanamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

amd ekran kartı kullanıyorum söyledigim gibi o monitördeki gysnc özellgini kullanamam

O zaman adaş ilk verdiğin linkteki monitör ideal. Zaten fps oynamıyorum diyorsun boşuna free sync için o kadar para verme.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    İşte problem orda bi kerelik uzun süreli kullnılmak icin alıncak sonucta ekstra 500 tl vermeye deger bi özellikmi freesync :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

İşte problem orda bi kerelik uzun süreli kullnılmak icin alıncak sonucta ekstra 500 tl vermeye deger bi özellikmi freesync :)))

Adaş çok takılma o free olayına. Aslında güzel bir özellik görüntüde ki yırtılmaları önlüyor ama çok ince detaylar bunlar. Paran varsa al gitsin
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    BenQ XL2720Z Gsync li ve verdiğin paraya değer hocam
  • butterfly0803 kullanıcısına yanıt
    amd ekran kartı kullanıyorum benQ XL2720Z gysncli monitör ne kadar doğru :D 1800e alabılyorum BenQ XL2720Z

• 2720 modelini 1800' e süper diyorum. Nerden alıyorsanız bende istiyorum Ürünü bilen biliyor birde o fiyat iştah kabartıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.