Şimdi Ara

hangi monitor? ASUS VW193D SAMSUNG 920 NW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• o zaman düşünme asus u al. bunların ikisi de kendini kanıtlamış markalar çünkü
  • asus u 40 lira daha ucuza nerde buldun arkadaşım öğrenebilirmiyim? benim de niyetim var da asus u almaya..
  • 199$+KDV YE VAR BU ÜRÜN
  • egesis diye bir yerden izmir'de.
    kampanya varmış.
    egesis.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hancengiz -- 28 Mayıs 2008; 17:57:31 >
  • 15 gündür 920 NW kullanıyorum şunu belirteyim aldığım yerde 3 üründe ölü piksel çıktı 4. monitörde bişey göremedim aldım eve geldim alt kısımda ölü piksel varmış birde siyah renklerde nerdeyse berbat görüntüsü var peki ben niye aldım çünkü alırken bu kadar kötü beklemiyordum ve fiyatı 285 liraydı tavsiyem bu model için tekrar düşünün
  • arkadaşım bence asus al bende iki monitörden birini almayı düşünüyordum ve araştırdım asusun özellikleri daha güzel bence asus al özelliklerinede dikkat edersen asusun özellikleri samsunga göre daha güzel ve daha ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVB

15 gündür 920 NW kullanıyorum şunu belirteyim aldığım yerde 3 üründe ölü piksel çıktı 4. monitörde bişey göremedim aldım eve geldim alt kısımda ölü piksel varmış birde siyah renklerde nerdeyse berbat görüntüsü var peki ben niye aldım çünkü alırken bu kadar kötü beklemiyordum ve fiyatı 285 liraydı tavsiyem bu model için tekrar düşünün

bende bu monitörü almayı planlıyordum teşkkürler verdiğin bilgi için

• 920 nw aldım bende sabah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.