Bildirim
Hangi Monitoru Secmeliyim Lutfen Yardim...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
27" alacaksan
2k alman daha mantıklı olur -
Hocam goruntulerde cok fazla piksellenme olur mu eger 1080p alirsam ? Birde bu sistemim 2k icin uygun degil fazladan bosa masraf yapmis olur muyum? Yarrdimci olursaniz cok sevinirim.Benim almayi dusunduuguum monitor bu ama www.amazon.comRobot Checkhttps://www.amazon.com/AOC-C27G1-Frameless-DisplayPort-Adjustable/dp/B07GD5XG5G -
Hocam bende üstte ki arkadaş gibi 1440p almandan yanayım hatta nakit vereceksen o fiyata çok güzel ikinci el alternatifler de bulabilirsin,bulunduğun şehirde satan birisi varsa gidip elden görüp test ederek alabilirsin. Sıfır olarak 1440p 144hz o bütçe aralığında biraz kısıtlı. Eger 1440p alırsan şimdilik sistemin yetmediği yerde 1080p ye düşürüp kullanırsın ilerde sistemi yükselttiğinde 1440p kullanmaya başlarsın. Ama ben sistemimi yükseltmeyi düşünmüyorum dersen 24-25" 1080p 144hz almanda fayda var diye düşünüyorum zira 27" de 1080p nin piksel yoğunlugu biraz sırıtıyor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 28 Aralık 2018; 8:31:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pikselleme olmazquote:
Orijinalden alıntı: barbar88
Hocam goruntulerde cok fazla piksellenme olur mu eger 1080p alirsam ? Birde bu sistemim 2k icin uygun degil fazladan bosa masraf yapmis olur muyum? Yarrdimci olursaniz cok sevinirim.Benim almayi dusunduuguum monitor bu ama https://www.amazon.com/AOC-C27G1-Frameless-DisplayPort-Adjustable/dp/B07GD5XG5G
almayı düşündüğün monitör güzel
sistemin 2k yı kaldırır kaldırmazsa da fhd de oynarsın
-
Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar. Linkini yolladigim monitoru almaya karar verdim.
@Gleaner
@wolwes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X