Şimdi Ara

HANGİ NAVİGASYON CİHAZINI DEĞİL HANGİ DATA/POI ! İNSAF ARTIK YORUMSUZ!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girdiğiniz kavşakta bulunan çıkışlara sağdan sayarak bakarsanız kısa sürede alışırsınız.
  • EEEE Doğru söze ne hacet ben de route 66 kullanan birisi olarak bi poi ve harita hatalarından sıkıldım. Hatta cihazımı satacağım ama alıcı arkadaşa satıpda günahına girmek istemediğim için elimde tutuyorum. 2009 q1 haritasını yükledim yeni Oturduğum sokağın ismi yıllar önce değişti. Bende cihazı alınca direkt olarak rapor ettim. Bu sokağın ismi böyle değil böyle diye hatta benim sokağın ismi Abdülhak hamit tarhan caddesi diye geçiyo eski ismi abdülhak hamit tarhan sokak dı yıllar önce şehit erdem kayaklı sk oldu. Benim bunu rapor etmeme rağmen hala düzelmemiş. Şimdi yeniden rapor ettim. bakalım ne olacak, bu sadece içinde yaşadığım sokak ile ilgili örnek bunun dışında daha bir sürüüüüüüüüüüüüüü hata var :) buradan yetkililere rica ediyorum. En azından real carrefour gibi yerleri tam olarak ekleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: eraksoy

EEEE Doğru söze ne hacet ben de route 66 kullanan birisi olarak bi poi ve harita hatalarından sıkıldım. Hatta cihazımı satacağım ama alıcı arkadaşa satıpda günahına girmek istemediğim için elimde tutuyorum. 2009 q1 haritasını yükledim yeni Oturduğum sokağın ismi yıllar önce değişti. Bende cihazı alınca direkt olarak rapor ettim. Bu sokağın ismi böyle değil böyle diye hatta benim sokağın ismi Abdülhak hamit tarhan caddesi diye geçiyo eski ismi abdülhak hamit tarhan sokak dı yıllar önce şehit erdem kayaklı sk oldu. Benim bunu rapor etmeme rağmen hala düzelmemiş. Şimdi yeniden rapor ettim. bakalım ne olacak, bu sadece içinde yaşadığım sokak ile ilgili örnek bunun dışında daha bir sürüüüüüüüüüüüüüü hata var :) buradan yetkililere rica ediyorum. En azından real carrefour gibi yerleri tam olarak ekleyin

Ahanda Budur!!! Ne reali ne carrefour u..Olmayan ve tarlalar üzerine starbucks koyan,aynı yola olmayan 3 tane carrefour koyan harita ve data sağlayıcısından artık bahsetmek istemiyorum .Ben hataları yazmaktan sıkıldım Onlar aynı yolda ilerlemekten sıkılmadılar...
    Allah Türkiyede Teleatlas datası kullanan route66 vb kullanıcılara sabır versin...

• forumda okuduklarıma dayanarak başarsoftlu next g 708 aldım ilk izlenimler gayet olumlu hatta gece vakti evde oğlumun beslediği civciv hastalanınca gece vakti en yakın veteriner yazdım anında götürdü kolay kullanım menüsü özellikle çok hoşuma gitti birde hem bu sitede hemde nextin forum sitesinde bir sorun olduğunda anında yardımcı olan bizzat firma yetkilisi arkadaşların bu işi şevkle yaptıklarını görünce açıcası elim başka bir markaya gitmedi arkasında Türk şirketi olan firmayı tercih ettim şu ana kadar bir problem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: apranax66

forumda okuduklarıma dayanarak başarsoftlu next g 708 aldım ilk izlenimler gayet olumlu hatta gece vakti evde oğlumun beslediği civciv hastalanınca gece vakti en yakın veteriner yazdım anında götürdü kolay kullanım menüsü özellikle çok hoşuma gitti birde hem bu sitede hemde nextin forum sitesinde bir sorun olduğunda anında yardımcı olan bizzat firma yetkilisi arkadaşların bu işi şevkle yaptıklarını görünce açıcası elim başka bir markaya gitmedi arkasında Türk şirketi olan firmayı tercih ettim şu ana kadar bir problem yok

hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın
  • teşekkür ederim çok yardımcı oldu konu
  • basarsoftun haritalarının en güncel olduğu konusunda herkes hemfikir, tersini söyleyen yok zaten. ama basarsoft haritalarının da ciddi eksiklikleri olduğunu yazıyor insanlar. örneğin, Kayseri-Adana güzergahını Nevşehir üzerinden çizdiriyor, çok ilginç. Neden Niğde üzerinden değil de Nevşehir üzerinden? Peri bacalarını görmesek olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

basarsoftun haritalarının en güncel olduğu konusunda herkes hemfikir, tersini söyleyen yok zaten. ama basarsoft haritalarının da ciddi eksiklikleri olduğunu yazıyor insanlar. örneğin, Kayseri-Adana güzergahını Nevşehir üzerinden çizdiriyor, çok ilginç. Neden Niğde üzerinden değil de Nevşehir üzerinden? Peri bacalarını görmesek olmaz mı?

ben ıgo'lu cihazımla Kayseri-Adana rota çiziyorum Niğde üzerinden çiziyor sizin kullandığınız cihaz nedir acaba???
     HANGİ NAVİGASYON CİHAZINI DEĞİL HANGİ DATA/POI ! İNSAF ARTIK  YORUMSUZ!..

• Navigasyonlardan henüz çok anlamam,zaten müstakil navigasyon hiç kullanmadım,sadece başkalarının HTC ve HP telefonlarında kullandım,HP'de Amigo IGO vardı,Eskişehirden Dikiliye giderken rotayı Balıkesirden sonra köy yollarından çizmiş,biz de o yolllara girdik ve dağın tepesinde yol bitip kaldık,geri anayola döndük.Ama rota seçenekleri mevcutmuş,biz hızlı'daymışız ki artık o yollarda nerde hız yapacaksak,geri dönüşte rotayı kolay'a çevirince en düzgün yol olan Edremit-Ayvalık yoluna döndürdü.Kısa deyince ise hepten kısaltacam diye iller arası bütün köyleri dolaştırıyor.Müstakil cihazlarda da bu seçenekler vardır herhalde.
  • cihazım nuvi 200. kesinlikle nevşehir üstünden gönderiyor. ekran görüsntüsü de bu. harita 2010.01. firmware de güncel. tercihlerde de sorun yok

HANGİ NAVİGASYON CİHAZINI DEĞİL HANGİ DATA/POI ! İNSAF ARTIK  YORUMSUZ!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 24 Ekim 2010; 18:13:47 >
  • belki 2010.06 da düzeltmişlerdir..
  • konuya geç dahil olmuş olabilirim ama şunu belirtmek istiyorum.. yaklaşık 2 sene önce garmin nuvi 200 modelinden navigasyon cihazı aldım.. cihaz uyduya bağlanmakta güçlük çekiyordu yaklaşık 10 dk sürüyor bağlanması hava açık kapalı fark etmiyordu..Aldığım yere geri götürdüm test ettiler gerçektende kendileride bağlanamadı ve cihazı aynısıyla değiştirdiler,Fakat aynı sorunu hala yaşamaktayım.. bugün 23 temmuz 2011 hava günlük güneşlik yola çıktım aracımla cihaz bir türlü uydu bulamıyor sanki tünelde gidiyorum.. 1 saat süren yolculuğum boyunca uydulara bağlanamadı.. Garmin cihazların en büyük sorunu bu sanırım. Navigasyon cihazı almak isteyenleri uyarıyorum garmin konusunda, lütfen başka markalara yönelin. Şimdi kendime daha iyi bir navigasyon cihazı almak için araştırmalar yapıyorum. Ayrıca garmin cihazların yazılımlarıda iyi değil kullandıkları navcity yazılımı bence hiçbir işe yaramıyor.. Garmin iyidir diye zamanında bana tavsiyede bulunanlarada çok kızıyorum.. gerçekten cihaz beş para etmez..

• mrb.sayın vanillasky ben de navigasyon cihazı bakıyorum.siz neyi önerirsiniz?bu sayfada next öneriliyor anladığım kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: possible23

mrb.sayın vanillasky ben de navigasyon cihazı bakıyorum.siz neyi önerirsiniz?bu sayfada next öneriliyor anladığım kadarıyla..

dostum bende buraya 1 hafta önce dahil oldum normalde diğer bölümlerde takılırım(konsol -oyun- konu dışı vs)

araştırmalarım sonucu ve değerli üye ve adminler sonucu ...sonuca vardım ki

en güncel yazılım
    en iyi harita sağlayıcı başarsoft
    teknik servisin mükemmel oluşu ve hızlı irtibat
    ürünlerinin sağlam ve kaliteli olması
    ekranın diğerlerine göre az parlaması
    diğer özellikler

gibi özelliklere sahip en iyi 2 cihaz bulabildim.... 1. si "next g545" 2. ise "next g 525" modeli

ilk model yüksek çözünürlük ve bluetooth a sahip... 2. ürün ise hızlı işlemcisi ile ön planda

ben tercihimi g525 den yana kullandım.... iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 29 Ağustos 2011; 13:30:35 >

• peki tomtom a ne diyorsunuz?tomtom xl 2 mi yoksa via 120 mi?doğrusu karizma duruyor ama herkes başarsoftlu navigasyon öneriyor.arada kaldım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: possible23

peki tomtom a ne diyorsunuz?tomtom xl 2 mi yoksa via 120 mi?doğrusu karizma duruyor ama herkes başarsoftlu navigasyon öneriyor.arada kaldım:(

next al pişman olma...tomtom avrupada işe yarar burada değil
  • Tomtom almayın. Basarsoft haritalı igo yüklü cihazları araştırın.
  • herkese teşekkürler, galiba next alacağım inşallah...
  • almayı düşündünüz cihazı mümkünse almadan önce gün ışığında bir deneyin, ekrandaki görüntü ne alemde bir bakın. bu başlıkta da ismi çokça geçen bir markanın, hepsiburada.com daki müşteri yorumlarını okudum az önce. " kesinlikle harika bir cihaz ama gündüzleri ekran görünmüyor" demiş biri
  • ekranın gündüz nasıl görünmesini bekliyosunuz bunu da anlamış değilim.
    elimdeki telefonun bile ekranını gündüz göremiyorum amoled olmasına rağmen.

orta göğüse takmayı denerseniz navigasyon cihazını daha iyi görürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.