Şimdi Ara

Hangi Navigasyon en çok kullanılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google maps haritaları güncel değil kaç sene oldu bildirim yaptım ilgilenen yok.Aynı bildirimi Yandexe yaptım benimle iletişime geçtiler gerekli güncellemeyi yaptılar.Bende Google maps kullanırdım ama artık yandexi tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Yandexin ilk önceliği trafiğin olmadığı yollara sokuyor.

Sadece bazı yerlerin güncellenmesi lazım mesela sağa dön diyor ama sağda yol yok kapanmış.

Alıntıları Göster
    Google mapsin önceliği trafikli yoğun yola sokmak mı???

Talihsiz bir yorum olmuş

• Simdilik sonuçlar:

%60 Google

%27 Yandex

% 5 Apple

% 1 Waze

Anket devam ediyor
    www.surveymonkey.co.uk
    Kullandığınız Navigasyon Uygulaması Survey
    https://www.surveymonkey.co.uk/r/F5GCGCD?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 30 Eylül 2018; 8:34:13 >
  • Yandexi sirf yazilan notlar icin bile kullanirim. Bir keresinde bir adreste 1 hafta boyunca kari koca notlar yazmisti:

"Cocuklari benim icin op"

" Kolay gelsin hayatim"

" Aksama en sevdigin yemegi yaptim "

Yandex navi sirf bunun icin girip bakiyorum trafik olan yerlerde millet muhabbet kuruyor. Plaka verip sigara isteyen oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Eylül 2018; 10:5:16 >
  • Yandex İstanbul'da kullanılabilir en iyi navigasyonlardan birisidir trafik durumu Google Maps's göre bir tık daha iyidir ama POI'ler yetersizdir. İstanbul dışında asla Yandex Navi kullanmam.

Google Maps ise POI bakımından çok detaylı ve güncel bilgiler içeriyor. Türkiye'de bir yolculuk yapacaksam GMaps kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Maps tek yön yolların hiçbirisini bilmiyor, ters yola sokup ceza yazdıracak sonra boşu boşuna. Yandex'ten şaşmamak gerekir.
  • Yandex Navi kullanıyorum ben de, google maps için carplay güncellemesi geldiğinden beri onu kullanmaya başladım ama Yandex de güncellenince yine ona geçeceğim.
  • yandex + google diyorum. Birbirlerinin eksikliklerini tamamlıyorlar. waze ısınamadım, kend, kafasına göre götürmek istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.