Şimdi Ara

Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.972
Cevap
10
Favori
374.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1200 YTL'ye önerebildiğiniz en iyi ve sorunlarla karşılaşılmamış notebook önerilerinizi bekliyorum. Acele yazılırsa sevinirim. Sistem tafsiyeleri için teşekkür ederim.

Bekliyorum.
  • arkadaslar vatan dan laptop alıcam...1.280 ytl sizce nasıl?
    bu bilgisayarda cod2 cod4 company of heroes rahatça oynayabilirmiyim ?
    bide geforce9300gs ekran kartı geforce 8600gt den ne kadar kötü? aralarında cok fazla performans farkı varmı?
    işte sistem...

PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100 2.1 GHz 800 MHz 3MB
    3 GB DDR2
    320 Gb
    256 Mb NVIDIA 9300
    15.4 " PARLAK EKRANWXGA 1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Basic Tr
    2.9 KG

şimdiden teşekkürler... son bişi penryn ne demek ? ilk defa duydum işlemcide yazıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanhüseyin -- 18 Ağustos 2008; 0:35:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufanuyaroglu

Arkadaşlar ben bu 3 modelden birini 1 hafta içerisinde alacağım. 3 model yazdım ama daha çok inspiron 1520 ile HP arasında kaldım. Fiyatları da birbirine çok yakın. Yardımcı olacak olan varsa sevinirim.
    Bi de benim laptoptan beklentilerim şöyle ;

1. Fotoğraf makinemle çektiğim videoları sıkıştırıp DivX yapıyorum.
    2. Oyun oynarım ama delisi değilim. Bazı tavizler verilebilir.
    3. USB TV kartım da var laptop ta TV de izleyeceğim
    4. Programlama çalışıyorum. Java ile uğraşıyorum.

bende üçü arasında kaldım ama galiba dell 1520 alacam... hp çok güzel ama ısınma problemi korkutuyor

• Arkadaşlar merhaba,
    1300-1400 ytl civarı bir laptop almayı düşünüyorum. Kullanım amacı internet, office programları, biraz oyun ve plazma tv ye bağlayıp film vs. izlemek. Laptopun hdmi özelliği olsun istiyorum. BU arada televizyonum hd ready. Beğendiğim bir model var :

Toshiba A300D-125 AMD
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33812

Yalnız bu modelde HDMI özelliği var mıydı bilmiyorum. Konuya çok hakim değilim. Bu özelliğin olup olmadığını nasıl anlayacağımı da bilmiyorum.

Söylediğim fiyat aralığında önerebileceğiniz başka marka model varsa onlara da açığım. Yalnız 1400 ytl'yi geçmezse sevinirim. Çünkü sıkışık bir durumdayım. Düğün yapıcam da :)

Bİr de üst modelini buldum bu makinanın.

Toshiba A300D-127 AMD 2.2GHZ/2GB/320GB/15.4"/Notebook
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1379.0210

1400 ytl fiyatı var. Bu modeli de almayı düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizambaba -- 19 Ağustos 2008; 7:57:42 >

• Arkadaşlar asusun şöyle bir modeli var 3d programlar için yeterli midir solidworks gibi yada gta san andreas falan oynamak için???

Model : F5SL183DV
    LCD : 15.4 WXGA Color Shine

CPU : CORE2DUO T5550-1.83G

Memory : 2GB (1Gx2)
    HDD : 160G-5400rpm

VGA : ATI HD 3450

VRAM : 256MB
    Optical Drive : 8xSuper Multi-Dual
    WiFi : 802.11b/g
    İşletim sistemi : Vista Premium
    Bluetooth : var
    Webcam : 1.3M

bugun yarın alıcam bu laptopu sizce nasıldır?
  • tufan

1520'yi düşündüm ben de ilk olarak ama forumda hiç iyi şeyler duymadım, ekran kartı sorunluymuş (tüm 8600 laptop modelleri), hdd'den rahatsız edici ses geliyomuş, ses çıkışı zayıfmış. zaten bağlantıları da çok eksik, işlemci olayını da yeni öğrendim 1 gün önce. ama forumdan duyduklarım performansı bir parça az görünse de yeni işlemci daha iyidir yönünde. 9600 gt zaten apayrı bir fark. Tip olarak da vuruldum resmen dv5 e dün teknosa'da görünce. ben alırsam dv5 alcam. bakalım...
  • arkadaşlar 10-15 gün içinde sony vaıo almak istiyorum fw serisinden tafsiye edermisiniz.

SONY VAIO VGN-FW11M (4 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 RAM 800 Mhz (Max.4 GB)
    HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
    EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3470 Chipset Max 1530 MB Graphic Card
    EKRAN INC: 16.4 inch WXGA++ display (1600x900) with X-Black™ LCD technology

Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    4 GB DDR2 800 MHZ Ram (Max 4 GB)
    ATI Mobility Radeon HD 3470 Max 1530 MB Graphic Card
  • merhaba

1 haftaya kadar bir laptop almayı düşünüyorum .

Markası mutlaka ASUS olmalı
    fiyatı:1.700 e kadar olabilir
    günlük ve oyun için

İŞLEMCİ:İntel core 2 duo
    EKRAN BOYUTU:15.4
    İŞLEMCİ HIZI:2.00 ghz

bunlar tamam ama sabit disk ve bellek kaç olmalı ?
    genelde baktıklarımda bellek-1046-2048
    sabit disk 160-250 GB

bunların önemini açıklar mısınız? BUNLARIN DIŞINDA MUTLAKA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖZELLİKLER NEDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayk -- 18 Ağustos 2008; 20:45:01 >
  • iyi gunler ilk defa dizustu bılgısayar alıcam ve bılgısı olanlar yardımcı olursa sevınırım
    vatan bılgısayarda casper nırvana cn-vtt8100b PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100
    2.1 GHz
    800 MHz
    3MB
    3 GB
    DDR2
    320 Gb
    256 Mb
    NVIDIA
    9300
    15.4 " PARLAK EKRAN
    ozellıkler cok ıyı ama casperın kendı sıtesınde baktım bu serıyı bulamadım ozellıkler guzel ama fıkrınızı almak ıstıyorum fıyatta 1260 yardımcı olanlara sımdıdden tesekkurler
  • merhaba arkadaşlar. ben autocad 2007, solidworks,catia gibi çizim programlarını kullanacam ve bunların yanında da bi kaç oyun kaliteli oyunu rahatça oynatmasını istiyorum. aşağıda yazmış olduğum bilgisayar özellikleri bana yeterli olur mu. ve en az kaç sene beni idare eder. ekran kartı bana düşük gibi geldi ama tam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci : Intel® Core 2 Duo T8300
    İşlemci Hızı : 2,4 GHz
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 250 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 256 MB(Max 1535 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Kızılötesi Portu : Yok
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : DV6950 FN536EA
    Modem : 56K
    Ekran Özelliği : High Definition BrightView
    Grafik Tipi : Nvidia Geforce 8400M GS
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Var / Var
    Optik Sürücüler : DVD-RW Super Multi
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 3
    Yazılım : Windows Vista Home Premium

• merhaba arkadaslar ben bütün işlerimi masaüstü pc de hallediyorum.seyehetlerde yanımda tasıyacagım,benim kursta kardesimin okulda kullanacagı bi laptop almayı düşünüyürum.oyun oynanmayacak program kullanılmayacak bi laptop istiyorum.acer in msi ın bazı modelleri var maliyeti dusuk 550-650 ytl arasında önerebileceginiz bi model varmı
  • iyigünler, ben CASPER NİRVANA CPB-T830-9K95 laptop almayı düşünüyorum(daha doğrusu babam) ama casper pek düşünmüyorum. hemen hemen aynı özelliklerde ve aynı fiyatta daha doğru düzgün bir laptop önerebilir misiniz? lütfen çok acil ihtiyacım var.
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-3088
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBHPKN774EA0001
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1379.0214

arkadaslar aralarında en cok kafama yatan 1 numaradaki asus.
    ekran kartı nasıldır?yeni oyunları kaldırabilirmi?
    siz hangisini onerirsiniz?
    ve bu site güvenilirmidir kapıda odeme secenegide sunuyor...
    anlayan arkadaslar kısa sürede cevap verirlerse cok memnun olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: ash721

Merhaba arkadaşlar,

Sizden bir laptop tavsiyesi isteyeceğim, umarım yardımcı olabilirsiniz:

13.3 veya 14.1 inç ekranlı, hafif sayılabilecek, Core 2 Duo işlemcili, 2 GB RAM'li, 1.6GHz'den hızlı ve markası güven veren bir alet almak istiyorum. İnternet, ofis, multimedya uygulamalarında kullanacağım, sistemi kastıracak oyunlar oynanmayacak, hatta hiç diyebilirim. Taşınabilirliği önemli gerçekten. Bütçe sınırım ise 1200 YTL kadar.

Umarım bu isteklerimin hepsini olmasa da çoğunu içeren bir laptop önerebilirsiniz. Saçmaladıysam affola, pek tecrübem yok laptop konusunda.

Şimdiden teşekkürler:)

BENQ S41

@charlesbukowski
    evet yeterli

@mebk
    onlar istediklerini karşılıyor. kullanıcısa da bayaa çok.

@alonefanky
    fiyattan dolayı M51SN. iki seneden fazla gider.

@gonur
    LG P300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingmaster -- 19 Ağustos 2008; 19:39:59 >

• arkadaşlar sizce hangisini almalıyım ve neden ?
    bu fiyat aralığında ve bu özelliklerle aşağı yukarı aynı olan başka bir model tavsiyeniz olabilir mi ?

toshiba x200
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1379.0211

sony fz31z
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSNY00FZ31Z

edit : sony 15.4'' ama özellik olarak toshiba'dan çok çok daha iyiyse -ki yarım yamalak bilgimle baktığımda dağlar kadar fark görmüyorum- sony'i tercih edebilirim.ama 17'' olursa benim için daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokizilkaya -- 19 Ağustos 2008; 19:34:53 >

• ben bi laptop alıcam ama bi türlü karar veremedim .. marka olarak toshiba asus olabilir .fiyat olarak 1000 ile 1500 ytl arası düşünüyorum ama biraz daha pahalı daha iisi olursa oda olur yani.. oyun oynayabileceğim sorun yaşamayacağım laptop istiyorum. bu fiyatlara alabileceğim ii bi laptop önerebilrimisiniz . şimdiden teşekkürlerr
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigtahpfun

arakdaşlar öncelikle selamlar masaüstü bilgisayarından bıktım bu senede allah izin verirse üniversiteye gitcem note book almaya kara verdim fiyat öenmli değil yurt dışındanda olabilir amerikada dan yalnız bu 6 ay yada 1 sene içinde laptoplarda 4 çekirdekli işlemciler çıkarmı yada ddr 3 ramler yada onun gibi bir gelişme olcakmı ona göre alcam yada olmıcaksa aradığım özellilkler şunlar

2,5 işlemci veya üzeri olmalı 2.5 den sonra 6 mb ön bellek başladığı için tercih ediyorum
    4 gb ram olmalı veya yükselttile bilmeli
    ekran kartı kendinden 512 mb önbellek ve ayrıyetten paylaşımlı olmalı (ekran kartı ii olmalı şu an son çıkan oyunları bile 800*600 de ekrna özellikleri normal de oynamalıyım mesela örnek olarak undergorund most vanted en düşükte araba renkleri matlaşır ya onun bi üstü normal olur o kalitede her oyun oynanmalı )
    hafıza 5400rpm 100 gb üzeri fark etmez ön bellek felan ii olsun veriyolu felan da (fazla anlamam)
    kendinden kameralı olmalı 13 2 mp arası felan
    card reader olmalı dvd writher kombo felan
    ekranı 15.4 wide

cevapları bekliyorum bütün cevap yazanlara teşşekkür

arkadaşlar fiyatta sınır yok bide 2 yada 3 ay içinde gelcek laptoplar içinde geçerli yurt dışıda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigtahpfun -- 20 Ağustos 2008; 3:34:56 >

• Arkadaşlar yukarıda verilen HP PAV DV5 1040
    SONY FZ31Z
    DELL STUDİO 1535
    DELL INSPIRON 1520

bu laptoplarla bi tane de ben ekleyeyim malum benim de aklım iyice karıştı.Bu laptopu diğerleriyle kıyaslama yapabilirseniz sevinirim

SONY VAIO VGN-FW190NDB (2 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.4 GHz. 3 MB Cache P8600 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR2-SDRAM 800 MHZ Ram(Max 4 GB)
    HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı
    EKRAN INC: 16.4 inch WXGA++ display (1600x900) with X-Brite™-Eco technology
    pil ömrü : 2,5 --4,5 saat
    ağırlık : 2,9 kg
    BLU-RAY yok galiba
    KDV DAHİL Fiyat 2.080,07

bir de bunların arasında enter tuşu büyük olan model varmı yada bu minimum bu özelliklere sahip enter tuşu büyük olan bi laptop varmı?

şimdiden teşekkürler herkese

• arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum 2.000ytl civarında en iyi oyun oynayabileceğim marka ve modelde laptop tavsiyesi yaparmısınız bana çok kararsızım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergio___44

arkadaşlar özellik olarak yüksek bir laptop almmak istiyorum.3500ytl ye kadar param var ancak özellikleri iyi olsun şu sony lere sadece adı için para vermem.acer as8920g-933g50bn modelini çok beğenmiştim ama türkiyede bitti.asus m50sa ya baktım oda çok ısınıyormuş.yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar lütfen yardım edin ama ne olur m51 serisini önermeyin m51 alacağıma m50sa alırım daha iyi

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.