Şimdi Ara

Hangi notebook yada ultrabook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar notebook alicaktim aklımda ASUS N56VZ 4283H modeli vardı fakat dün vatan Bilgisayar a gittim ve ordaki adam ısınma sorunu olduğunu ve Touchpad de sorun olduğunu söyledi ve SAMSUNG NP550P5C yi önerdi aslında 2si arasında pek fark yok ama çalışan arkadaş Samsung ATIV Book NP900X4C-K01TR ultrabook u gosterince kafam iyice karıştı aslında ultrabook inceliği ve tasarımıyla çok hoşuma gitti ve o kadar yüksek donanım isteyen oyunlarda oynamiyorum açıkçası karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum (Msi hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Np550 de oyunlarda gereğinden fazla ısınıyormuş. Ordaki elemanlar yanlış bilgilendirmiş. Soğutma babında n56, np550 ye göre biraz daha iyidir. Bahsettiğin np900 serisinde dahili, onboard hd4000 mevcut. Yani harici bir ekran kartı yok. Ağır oyunlar için yetersiz kalır ve diğer dizüstü modellere göre biraz daha fazla ısınır, oyunlarda. Eğer zamanın varsa, yeni nesil ürünlerin gelmesini de bekleyebilirsin. Donanım-ekran kartı ve güncellik babında biraz daha iyi seçenekler var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Np550 de oyunlarda gereğinden fazla ısınıyormuş. Ordaki elemanlar yanlış bilgilendirmiş. Soğutma babında n56, np550 ye göre biraz daha iyidir. Bahsettiğin np900 serisinde dahili, onboard hd4000 mevcut. Yani harici bir ekran kartı yok. Ağır oyunlar için yetersiz kalır ve diğer dizüstü modellere göre biraz daha fazla ısınır, oyunlarda. Eğer zamanın varsa, yeni nesil ürünlerin gelmesini de bekleyebilirsin. Donanım-ekran kartı ve güncellik babında biraz daha iyi seçenekler var çünkü.

Ben cs ve lol oynuyorum bunları np900 için çok rahat oynarsin dedi aslında incelik ve tasarım açısından da hoşuma gidiyor yeni nesil nr zaman çıkacak peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI GE60 al
    https://www.notebookadresi.com/msi_notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAK! -- 25 Haziran 2013; 18:17:13 >
  • Oxyopes O kullanıcısına yanıt
    Ağır grafik , sistem gereksinimi istemeyen oyunlar onuyorsan, np9 da alternatif olabilir. Yeni nesiller, temmuz veya ağustos gibi gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook ??
    7 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.