pes 5 için tek stadyu mda oynanıo diolar bu doğrumu?
doğru..spikerde yok
arkadaşta ses kartı yok herhalde.
hey allaım 2 aydır psp pes 5 oynuom hala bilip bilmeden konusuons..git al eer spiker warsa oyunun parasını bn wercm ama yoksada 1000 ytlni alırm tmm
cevap verenlere tesekkurler... ben bi arka sordum oda psp de tek stadyum war dedi ama spiker i sormayı unuttum...karar werdim bu arada sanırım gta alcam zaten orjinal oyunum olsun die alcam ondan soraa indirmece
elim kaymış yanlış yazmışım içim rahat etmedi pes5 yerine psp yzmışım....bu arda inanamadıım için arka yine sordum gerçekten de stadyum yokmuş...
bana göre PES 5
ama diğer aleti satan sitelerin anketinde : GTA
pes 5 ama GTA oynamadım daha
470 mb falan
most wanted hakkatten berbat bir oyun çıktı
arkadaşım senin içinden hangisi geliyosa onu al bence ama bana sorarsan pes5 tabiiki bide patchleri indirirsen başından kalkamazsın bide o tek stadyum olayı doğru değil
quote:
Orjinalden alıntı: emirhanaktas
arkadaşım senin içinden hangisi geliyosa onu al bence ama bana sorarsan pes5 tabiiki bide patchleri indirirsen başından kalkamazsın bide o tek stadyum olayı doğru değil
umarım snde psp den bahsediosundur psp-turkey.org a gir kime sorarsan sor aynı cvbı alcaksan pes 5 pspde tek stat he unutmadan pspde patchleri nerden indiros link werde bizde indirelm ilk kez duydm walla
arkadaş pc deki pes5 in patch lerinden bahsetmiş heralde, psp de öle bi olay yok daha
bi de çok karışmış mesajlar, çoğu arkadaş bilip bilmeden yorum yazmış pc deki pes5 diye, halbuki konu psp. Bi dahaki yazışlarında dikkatli bakabilirlerse konu üst başlığı psp oyunları PC deil
başlığa psp gbi bir şey yazın herkes pc sanıyo yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ___YgT__
1 tane oyun alcak param war cünkü 2 gb kart alcam
1-nfs most wanted 2-pes5 3-fifa 2006 4-GTA 5-nba 2006
hangisini tavsiye edersiniz.. cok zor bi karar yardımlarınız için teşekkürler
Prince Of Persia: The Two Thrones
bazı arkadaşlar pc için sanmışlar başlık koymama gerek yoktu ki zaten burası psp oyunları bölümü ama pc sanan arkadaşlar yinede yardımlarınız için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme