< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? (81. sayfa)
-
-
Diablo 4
Fifa 23
Lego 2k drive
-
Rocket League oynamaya başlamıştım ancak ustalaşması uzun sürecek gibi duruyor, oynamaya ara verdim belki de devam etmem oynamaya.
Hikayeli olarak ise Death Stranding'e başladım, 2 hafta sonra oturup bitirmek istiyorum; arayı çok uzun tutmamak lazım.
-
Sende mi öyle? Yoksa şaşırıyor musun benim öyle oynadığıma?
-
Temple Run
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trine Enchanted Edition'ı oynadım. Tatlı bir oyun. Severek oynadım.
-
NBA2K23 nasıl arkadaşlar oynananilirliği iyi midir
şaşırıyorum tabiki. ben bu ara watch dogs legion oynuyorum ya. peşine dying light 2 ya da atomic heart oynamayı düşünüyorum.
-
Neden? İkisi de ayrı lezzetli oyun.
-
Watch dogs legion an itibariyle bitti. Bloodlines dlc.sine devam edeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
watch dogs legion bloodline dlc de bitti. dying light 2 ve the ascent oynayacağım artık :)
bir de super mario odyssey için yuzu gibi 60 fps olarak sorunsuz oynayacağım bir yöntem var mı ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 15 Haziran 2023; 21:51:8 > -
Limbo'yu oynadım. Sonlara doğru zorlaşan bir oyun oldu ama keyif aldım. Oyunun siyah beyaz teması biraz geriyor. Sonu da ilginç bir şekilde bitti. Tavsiye ederim.
-
Assassin's Creed Valhalla. Oyun bu sekilde Game of Thrones epikliginde devam ederse zevkten geberebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 2 Temmuz 2023; 1:28:14 >
Aliens Dark Descent bitirdim. Normal zorlukta bile zorlandım ama çok keyifliydi.
-
wo longa sardım bu ara güzel gidiyor
Dying Light serisine tekrar başladım :)
-
Wolcen:Lords of Mayhem. Baya sardı oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sekiroyu bitirdim boyle bir oyun yok mukemmel. Oynadigim en iyi oyun, herkese tavsiye ederim.
Barro Racing oynuyorum
Tavsiyelerim
Tropico serisi
şehir kurma ve latin amerika kültürü sevenler için güzel bir kombinasyon.
-
Baldur's Gate 3. Cyberpunk 2077 dlcsi çıkana kadar yani 40 gün içinde bitirebilirsem güzel. Ac Valhalla 45 gün sürmüş ki onda da daha yapmam gereken üç dört saatlik içerik var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X