bi bilmecem var çocuklar soriyim soriyim:D calvin kleinin indigo die bi parfümü varmış galiba(yanlış yazmış olabilirim) nası bi parfümdür bu ağır mı yoksa hoş bi kokusumu var?
Freeshopda çalışıyorum. 212 yi seviyorum. Ama sevdiğim birçok çeşit parfüm mevcut.
quote:
Orjinalden alıntı: turexx
su an kullandıgım Lacoste Red
Bunu mağazada görmüştüm hakkaten güzel kokuyor bayağıda kalıcı (üstüme sıkmıştımda akşam eve gittiğimde hala kokuyodu) kaça aldın acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: CraNiuM__
quote:
Orjinalden alıntı: turexx
su an kullandıgım Lacoste Red
Bunu mağazada görmüştüm hakkaten güzel kokuyor bayağıda kalıcı (üstüme sıkmıştımda akşam eve gittiğimde hala kokuyodu) kaça aldın acaba?
100-110YTL arasında
tezek kokusu
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
Şuan Rochas kullanıyorum ama 5 yıl Giokullandım,inan belki hiç yoksa 20 kız parfüm markamı sordu etkilenerek
''gio'' değil ''geo'' bende ondan kullanıyorum bencede harika
DUNLOP
quote:
Orjinalden alıntı: gecomert
dior - higher energy
kenzo -air
ben bunları kullanıyorum memnunum..
hade len ben kenzo nun leaouou par ını bile beğenmiyorum air daha da berbat .
kenzo eski kenzo değil içindeki esans oranı çok düştü . zaten kenzo 90 ların kokusuydu artık daha enerjik klas kokular var .
leau par ın keskin bir kokusu olmakla birlikte bir kaç dakika içinde o narenciyenin arkasındaki hoş koku meydana çıkıyor bence esas esans bu ama adamlar kabul etmiyor .
yaz için fahrenheit nasıl acaba (imla hatası varsa özr dlerim) ya da yaz için ilgi çekici sağlam bişey ve çok ağır olmayan ne kullanablirim???
şu geo yu gözüme kestirdim.. bi deneyelim bakalım..
ama abi angel de süper.. kokusunu beğenmeyen kız tanımadım valla..
quote:
Orjinalden alıntı: lion17
quote:
Şuan Rochas kullanıyorum ama 5 yıl Giokullandım,inan belki hiç yoksa 20 kız parfüm markamı sordu etkilenerek
''gio'' değil ''geo'' bende ondan kullanıyorum bencede harika
doğrusu Gio. Giorgio Armani (bond, james bond gibi oldu)
ben prensip olarak kullandıgım parfümü asla kimseye söylemem..en az 50 kız sordu nedir bu parfüm diye hiç birne söylemedim.sizede söylemeyecem
Uygun fiyatlı olarak Yeşil Slazenger ı ısrarla tavsiye ederim antalya da turist kadın kağıt kalemle gelip adını yazdırmıştı parfümün...
quote:
Hangisine hasta oldu kızlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme