Şimdi Ara

Hangi Parfüm Favoriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi bilmecem var çocuklar soriyim soriyim:D
    calvin kleinin indigo die bi parfümü varmış galiba(yanlış yazmış olabilirim) nası bi parfümdür bu ağır mı yoksa hoş bi kokusumu var?
  • Freeshopda çalışıyorum. 212 yi seviyorum. Ama sevdiğim birçok çeşit parfüm mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turexx

su an kullandıgım
    Lacoste Red
     Hangi Parfüm Favoriniz?

Bunu mağazada görmüştüm hakkaten güzel kokuyor bayağıda kalıcı (üstüme sıkmıştımda akşam eve gittiğimde hala kokuyodu) kaça aldın acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraNiuM__

quote:

Orjinalden alıntı: turexx

su an kullandıgım
    Lacoste Red
     Hangi Parfüm Favoriniz?

Bunu mağazada görmüştüm hakkaten güzel kokuyor bayağıda kalıcı (üstüme sıkmıştımda akşam eve gittiğimde hala kokuyodu) kaça aldın acaba?

100-110YTL arasında

• tezek kokusu

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Şuan Rochas kullanıyorum ama 5 yıl Giokullandım,inan belki hiç yoksa 20 kız parfüm markamı sordu etkilenerek

''gio'' değil ''geo'' bende ondan kullanıyorum bencede harika
  • DUNLOP
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

dior - higher energy

kenzo -air

ben bunları kullanıyorum memnunum..

hade len ben kenzo nun leaouou par ını bile beğenmiyorum air daha da berbat .

kenzo eski kenzo değil içindeki esans oranı çok düştü . zaten kenzo 90 ların kokusuydu artık daha enerjik klas kokular var .

leau par ın keskin bir kokusu olmakla birlikte bir kaç dakika içinde o narenciyenin arkasındaki hoş koku meydana çıkıyor bence esas esans bu ama adamlar kabul etmiyor .
  • yaz için fahrenheit nasıl acaba (imla hatası varsa özr dlerim) ya da yaz için ilgi çekici sağlam bişey ve çok ağır olmayan ne kullanablirim???
  • şu geo yu gözüme kestirdim.. bi deneyelim bakalım..

ama abi angel de süper.. kokusunu beğenmeyen kız tanımadım valla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion17

quote:

Şuan Rochas kullanıyorum ama 5 yıl Giokullandım,inan belki hiç yoksa 20 kız parfüm markamı sordu etkilenerek

''gio'' değil ''geo'' bende ondan kullanıyorum bencede harika

doğrusu Gio. Giorgio Armani (bond, james bond gibi oldu)

• ben prensip olarak kullandıgım parfümü asla kimseye söylemem..en az 50 kız sordu nedir bu parfüm diye hiç birne söylemedim.sizede söylemeyecem
  • Uygun fiyatlı olarak Yeşil Slazenger ı ısrarla tavsiye ederim antalya da turist kadın kağıt kalemle gelip adını yazdırmıştı parfümün...
  • quote:

Hangisine hasta oldu kızlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.