PDA LAR KONUSUNDA OLDUKCA ZAYIFIM DIYEBILIRIM.DAHA EVVEL BIR TEK MOTOROLANIN BIR URUNU OLAN SMARTPHONE MPX 220 KULLANMISTIM. BU ARALAR BIR CIHAZ ARIYORYUM AMA COK FAZLA SECENEK OLDUGUNDAN NET BIR KARAR VEREMIYORUM.
BURADA HERKESIN TECRUBELERINDEN YARARLANARAK BIR URUNE YONELMEK ISTIYORUM.KULLANAN ARKADASLAR ONERECEKLERI CIHAZLARIN AVANTAJLARINDAN VE DEZAVANTAJLARINDA BAHSEDEBILIRLERMI ACABA???
BENIM ICIN ONEMLI SAYILABILECEK OLAN Wİ-Fİ OLMASI HATTA GPS TE OLABILIR YADA IKISIDE BIR ARADA OLSA SUPER OLUR !!!
ŞARJ SORUNU AZ OLAN YANI SOYLE IKI GUN GIDEBILIECEK BIR URUN OLABILIRMI??
WİNDOWS 6.0 ,HAFIZA KARTI DESTEGI(EN AZ 2-4 GB) MP3 PLAYER,WORD EXCEL NAVİGASYON PROGRAMLARINA ELVERISLI FILAN YADA ISTE YENI TEKNOLOJILERDEN NE VARSA OLABILIR KULLANIM KOLAYLIGI ONEMLI VE TABIKI TURKCE OLMALI...
MARKA (GENELDE BILINDIK MARKALAR OLAMASI DAHA IYI OLUR) , TASARIM (COK SIRADISI OLMAMAK KAYDIYLA) ,SIFIR YADA IKINCI EL(COK
HIRPALANMAMIS OLMASI KAYDIYLA-GİTTİGİDİYOR FILAN) PIYASADA OLAN YADA YAKINDA CIKACAK BIR URUN DE OLABILIR...
LINK YADA CIHAZ MODEL ISMI VERILIRSE BENDE BIRAZ ARASTIRIRIM NETTEN FILAN.
BU KONUDA YETKILI ARKADASLARIN BILGI VE TECRUBELERINI EKSIK ETMEMESINI RICA EDIYORUM...
AMMADA COK ISTEKTE BULUNMUSUM AMA BIR ZAHMET ILGILENIRSENIZ COK SEVINIRIM..
ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK TESEKKUR EDERIM....
arkadaşım benim elimde şu an para olsaydı asus p535 alırdım..hatta 1 aya kadar 700 ytl'ye kadar çekilir fiyatı..( paramla bağlama aldım ) şu an ben bu forumu çok araştırdım..çok mesaj yazdım bu konuda..ancak vardığım sonuç şu oldu= gerçekten GPS ,wi-fi,ofis araçları,kamera(2.0 mp de olsa) tasarım....işte tüm bunlar asus p535'de var başka birşey diyemem..kolay gelsin..
bence de asus p535. ben de pda satın almak istiyorum, wifi ve gps özellikli.
gsmart i300: en ucuzu, en kötü kasalı, en küçük ekranlı, sıfırı piyasada yok. gsmart i350: p535'ten 100ytl daha ucuz. ama markadan ve genccell'den kaybediyor. htc'nin gps'li pdalarını fiyatları en az 1000 ytl.
asus p525: gps yok ama 100 ytl'ye bluetooth gps alınarak gps kazanabilir ancak wm5 yüklü, wm6 yükleyince garanti dışı kalıyor. qtek s200: p525 ile aynı ancak cpu 200 mhz
eten x500 hepsiburada'da şu an 700ytl, wifi ve gps var. ama ultravizyon hakkında bilgim yok.
ben p51 ise hakkaten kocaman...
hp ipaq rx5940 için ne dersiniz? alınır mı? wi-fi ve gps ten performans alabilr miyim? türkiye haritası ekli değil fakat yüklenebilir?
Evet arkadaşlar bende Garmin arkadaşım gibi yeni pda olayına gireceğim. Tuş takımı olması açısını unutmadan P51 için ne dersiniz?
iİyi forumlar arkadaşlar.Asus p526 bugün indirim son gün 400 ytl.Nasıl alınır mı?wordcart kampanyası.P525 mi p526 mı daha özellikli.Batarya dayanma süreleri nasıl bilgi verebilen var mı?Benim için ucuz olması da cazip tarafı. Şu anda s200 2.el bir pda var ama şarjı az gidiyo ve tuş takımı yok.Telefondan direk pda'ya gecince tuşsuz alışamadım. Asusların ekran görüntü kalitesi s200'egöre nasıl?Lütfen bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olabilir mi? Çok rica ediyorum.Bugün almam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: celal2
iİyi forumlar arkadaşlar.Asus p526 bugün indirim son gün 400 ytl.Nasıl alınır mı?wordcart kampanyası.P525 mi p526 mı daha özellikli.Batarya dayanma süreleri nasıl bilgi verebilen var mı?Benim için ucuz olması da cazip tarafı. Şu anda s200 2.el bir pda var ama şarjı az gidiyo ve tuş takımı yok.Telefondan direk pda'ya gecince tuşsuz alışamadım. Asusların ekran görüntü kalitesi s200'egöre nasıl?Lütfen bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olabilir mi? Çok rica ediyorum.Bugün almam lazım.
bak kardeş.ben bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum..p525 diğerlerine göre sorunlu benim tavsiyem almaeğer kablosuz internete ihtiyacın yoksa p526 güzel bir pda..ama benden sölemesi ilerde pişman olma asus p535 al..p535'de aradığın şeyler var..ah p526'da kablosuz internet olsaydı vatan computer'de bu aralar kampanyalar var ama yine de p535 fazla düşmedi..geçende 650 ytl'ye düşmüştü p535..ben beklicem walla düşer de alırsam pişman olmak istemiyorum...
Processor Qualcomm® MSM7200TM, 400MHz Operating System Windows Mobile® 6 Professional Memory ROM: 256MB RAM: 128MB SDRAM Dimension 112 mm (L) X 59 mm (W) X 19 mm (T) Weight 190g with battery Display 2.8 inch, 240 X 320 QVGA TFT-LCD display with adjustable angle and backlight Network HSDPA/UMTS: Tri-band 850, 1900, 2100 MHz HSDPA: Up to 384kbps for upload and 3.6Mbps for download UMTS: Up to 384kbps for upload and download GSM/GPRS/EDGE: Quad-band 850, 900, 1800, 1900 MHz (The device will operate on frequencies available from the cellular network) Device Control Finger scrolling and panning 5-Way navigation control Keyboard Slide-out QWERTY keyboard Connectivity Bluetooth® 2.0 Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one) GPS antenna connector Camera Main camera: 3 megapixel CMOS color camera with auto focus Second camera: VGA CMOS color camera Audio Built-in microphone and speaker Ring tone supported formats: MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, and AMR-NB 40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1(SMF)/SP MIDI
Battery 1,350 mAh rechargeable Li-polymer battery Standby time: Up to 350 hours for UMTS Up to 365 hours for GSM Talk time:
Up to 264 minutes for UMTS Up to 420 minutes for GSM Up to 120 minutes for video call Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible) AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60Hz DC output: 5V and 1A
Tekrar merhaba herkese
Arkadaşlar kafayı yemek uzereyım neredeyse ıkı haftadır araştırıyorum bu cihazlar(benden daha uzun sure araştıranlar vardır emınım) birinde olan ozellık otekınde yok bırınde olan diğerinde.... tamam pazarlama stratejılerı fılan telefonlardan bıldıgımız ama onemlı eksıklıkler...
Ben arastırmalar sonucu sankı ASUS P535 dıyecegım ama tus takımı olmaması bır dez avantajmı karar veremedım.tamamıyle dokunmatık ekran bır cıhaz kullanmadım desem yerıdır.mesajda ,maılde fılan delırtmesın benı !!!
bır pda da wi-fi varsa edge ye ıhtıyaç cokmudur, yokmudur bilen arkadaslar parmaklarınızı bır zahmet yorunuz lütfen....
ben bu urunlerden bırınde karar kılacam ama klavye,wi-fi onemlı hadı gps neyse alırız ıcabında bı tane harıcı bısey ama klavye onemlı olabılır uzun yazılarda fılan tecrubelı arkadaslar ne der tabı bılınmez ???
HADI HERKESE TESEKKURLER YINE....
Ben G900 ü tutuyorum 128 ram 800*480 ekran ve Nvidia GoForce 5500 Grafik işlemcisi önemli özellikler ileriye dönük bir pda. Ancak banada klavyesinin olması itici geliyor hiç klavye kullanmam sürekli bir klavye taşımak zorunda kalıyorsun ayrıca messengerda çok güzel bir avantaj sağlıyacağı kesin. Kaba ve ağır ancak bu onu daha karizmatik yapıyor bence.
Bence tuş takımı ve boyut önemli bunları göz önünde bulundur.
ETEN M700 x600 hakkında iyi düünen varmı acaba
ben tytn 2 alacaktım.ancak şuan i-mate ultimate 9502 yi bekliyorum.donanım özellikleri tytn2 ile anı.ancak ekranı çok daha net(bundan dolayıda batarya süresi daha az.)
nisanda çıkacak deniyor ama bekleyiş sürüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme