Şimdi Ara

HANGİ PLATFORM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ailece izleyebileceğimiz belgesel, film ve dizi kanalları içeren platformlardan hangisi alınabilir?
    fiyat olarak ne civardadır?(tivibu,digitürk,d-smart,kablo tv gibi)

• Digitürk alma hayata küsersin hd ekleme özürlüler.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    diğerleri hakkında bilgin varmı hocam...
    fiyat/performans olarak..
  • Valla D-smart daha ucuz gibi görünüyor ben digitürk kullanıyorum lig maçları için şimdi yorum yaparsam yanlış olur :)
  • taahütname sürelerine bakarsan tivibiu ve dsmart 24 ay digitürk 12 ay

belgesel için tivibudan şaşma ama film ve dizide izlemek istiyorum diyorsan digitürk al .Film paketini alana Sagem Plus IQ kutu veriyorlar.
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    hocam mevcut tt mobil ve ev internet hizmeti aboneliğim var....
    tivibu sadece belgesel için mi iyi?
    bu platformları daha önce kullanmadığım için soruyorum tivibu da mesela film,spor kanalı ve hd yayınlı kanallar var mıdır?
    yada dsmart kablonet yada digitürkte internet ile birlikte tv paketi alınması daha mantıklı olur mu türk telekomu iptal ettirip?
  • ksk3534 kullanıcısına yanıt
    Tivibu belgeselde diğer platformların önünde.Görüntü kalitelerin hepsi olduğu varsayarsak

Tivibu

HISTORY CHANNEL
    NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL
    NAT GEO PEOPLE
    NAT GEO WILD
    DISCOVERY CHANNEL
    ANIMAL PLANET
    DISCOVERY SCIENCE
    DISCOVERY SHOWCASE
    BBC EARTH HD
    DTX

Digitürk

Bein İz Tv HD
    History Channel HD
    National Geographic HD
    Nat Geo Wild HD
    NAT GEO PEOPLE
    Discovery Channel
    Discovery Science
    DISCOVERY SHOWCASE
    Animal Planet
    ID EXTRA

Kanallar bunlar.Bak mesala BBC Eart çok güzel belgesel yayınları yapan bir kanal.Aynı şekilde Bein İz 'de yerli belgesel yapan güzel bir kanal.Eskiden Ayna diye bir program vardı samanyolunda belki hatırlarsanız.İşte onun tadında.
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    internetten fiyat araştırması yapınca da sanırım tivibu fiyat olarak da uygun hocam...
    alt yapı müsaitse spor la da işim olmaz diyorsan teledünya derim özellikle internet kampanyasıyla çok uygun fiyata izeleyebilirsin ben sırf internet için aldım sağ olsunlar üst paketle birlikte baya uyguna geldi.En büyük avantajı hava yağmurlu, rüzgarlı , karlı derdi yok. Evde ayrıca Dsmart 'ta var eğer dsmart kullanan bir yakının varsa yan oda kampanyasından 20-25 tl ye full paket izleyebilirsin (Sspor, Nba tv dahil 17 Tl'ye izliyorum) eğer spor merakın yoksa digitürk' e hiç bulaşma derim.Flim ve dizi paketleri için hiç bir platforma para vermeye değmez bence.
  • canmania C kullanıcısına yanıt
    tt internet var hocam evde...teledünya kablonet ile aynı mı oluyor...gelip uydu alıcı vs. kurulum gerektiriyor mu?
    ligleri takip ederim de önceliğim ailece izlenebilecek film,belgesel vs. kanallar...
    teşekkür ettim...
    Kablonet kullanmak için kablo tv gerekiyor ama sadece kablo tv ( teledünya) da alabilirsiniz çanak yok sadece kablo çekiyorlar eve ama binada alt yapı olması lazım. Dediğim gibi Dsmart kullanan tanıdığın varsa yan oda aboneliği ile kendi evinde çok ucuza full paket kullanabilirsin belgesel dizi film Ssport ve NBA tv yi izleyebilirsin.
    Evde 3 platform da var. Normal zamanlarda Dsmart ı kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk pahalı ve o kadar para etmez,D-smart yetersiz,fiyat ve kanal kalitesine bakınca Tivibu daha iyi diye düşünüyorum baya belgesel kanalı da var
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaslar. Tivibu uygun olacak gibi... İyi akşamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürk almada ne alırsan al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.