Şimdi Ara

Hangi player amaçlarıma uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internete girmek (bluetooth klavye ve mouse ile), özellikle x264 filmleri sorunsuz izlemek, 3D iso filmleri izlemek (bu konuda bir fikrim yok-sadece pasif 3D TV alıcam), torrentlerden film indirmek ve harici harddisk bağlayabilmek gibi özellikleri olan bir player almak istiyorum. Ancak bu konuşarda çok bilgisizim. Normalde PC mi lcd tv ye bağlıyorum. ancak salonun ortasında kablo karmaşası ve kocaman kasa hiç hoş olmuyor. TV seyretmek istemiyorum. Çünkü tv yi tivibu ile çözücem. Bu şekilde kullanmak için sizin önerilerinizle bir player alıcam. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• güncel.. yokmu bu konudan anlayan bir kişi bile arkadaşlar?
  • arkadaşlar 2.el olarakta önerebileceğiniz bir cihaz yokmu?
  • Alternatifleri şöyle bir değerlendirirsek ; USB HDD'den film seyretmek , internete girmek ve torrent indirme anlamında anlamında size kendi kullandığım Zidoo X9'u tavsiye edebirim.Ama 3D bir panele sahip olmadığım için 3D olayını bilmiyorum

Bu cihazın dezavantajları nedir dersek ; iso dosyaları açmadığı ve yeni nesil ses formatlarını göndermediği söyleniyor.Ama beni direk ilgilendirmediği için bu iki özelliği şahsen test etme şansı bulamadım.

Bunun haricinde görüntü anlamında oldukça başarılı bulunan M-195 adlı bir cihazdan bahsediliyor.Ses konusunda sıkıntısı da yok ama torrent konusunda nedir ne değildir bilemem.

Cihazların Tivibu performansını ise hiç duymadım.

Artı olarak uzun bir süredir Himedia kullanan seko92 nickli bir arkadaşım var , o da size bu konuda tavsiye de bulanabilir.

Acele etmeyin , birkaç güne kadar az çok bir fikir sahibi olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Alternatifleri şöyle bir değerlendirirsek ; USB HDD'den film seyretmek , internete girmek ve torrent indirme anlamında anlamında size kendi kullandığım Zidoo X9'u tavsiye edebirim.Ama 3D bir panele sahip olmadığım için 3D olayını bilmiyorum

Bu cihazın dezavantajları nedir dersek ; iso dosyaları açmadığı ve yeni nesil ses formatlarını göndermediği söyleniyor.Ama beni direk ilgilendirmediği için bu iki özelliği şahsen test etme şansı bulamadım.

Bunun haricinde görüntü anlamında oldukça başarılı bulunan M-195 adlı bir cihazdan bahsediliyor.Ses konusunda sıkıntısı da yok ama torrent konusunda nedir ne değildir bilemem.

Cihazların Tivibu performansını ise hiç duymadım.

Artı olarak uzun bir süredir Himedia kullanan seko92 nickli bir arkadaşım var , o da size bu konuda tavsiye de bulanabilir.

Acele etmeyin , birkaç güne kadar az çok bir fikir sahibi olursunuz.

değerli cevabın için çok teşekkür ederim. eskiden popcorn cihazlarda torrentlerden film indirme vardı diye hatırlıyorum. ancak tam eminde değilim. aslında iso film olayını bende pek düşünmüyorum. neden derseniz bluray filmleri en güzeli bir bluray player alarak seyretmek. x264-hdrip yada bluray rip filmleri sorunsuz oynatsın gerekirse internete girsin müzik dinleyelim benim için yeterli.
    tv için tivibu kullanıcam.

• Tivibu için bir şey diyemem. En iyisi cihazların kullanıcı başlıklarına girip orada sormak. Himedia için bilmiyorum ama diğer her yönden tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Tivibu için bir şey diyemem. En iyisi cihazların kullanıcı başlıklarına girip orada sormak. Himedia için bilmiyorum ama diğer her yönden tavsiye ederim.

Üstad benim için iptv vs. önemli değil. torrentler indirebilim, x264-hdrip yada bluray rip filmleri sorunsuz oynatsın gerekirse internete girsin müzik dinleyelim benim için yeterli. Himedia cihazlar bu işi görürmü? sizin öneriniz hangi cihazdır. şu HTPC den ve kablo karmaşasından kurtulmak istiyorum.
  • tnakresss T kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.