Şimdi Ara

Hangi PNA alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimin PDA telefonununda koca bir 8 işaretli bir navigasyon programı gördüm..
    sanırım igo idi ve baya da hoşuma gitti...
    hazır programlar da haritalar da buralarda yaygınlaşırken ben de bir 4.x inç ya da 5.x inç ekranlı PNA almak istiyorum...
    tutup da şimdi 700 lira bir alete verip sonra problemlerle başbaşa kalmak da istemiyorum açıkçası..
    ne alayım, ne almayayım...
    bir bilene danışayım diyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubZero5 -- 20 Şubat 2010; 22:23:06 >

• Ebayda 5o-6o$'a satılan alete bizim magazalarda 5ootl çekiyorlar türkiyede GPS cihazları anlamsız derecede fahiş!

Cep telefonlarındaysa görece yurt dışı-yurt içi satış fiyatlarındaki oran daha makul..

7/24 yollarda olmayan biri olarak ben bu oyunu bozarım(:
  • mantıklı... aynı kafadayız demek...

işletim sistemleri Window CE 5 6 falan diyor... bunların farkı nedir?
    gps çipi sirf 3 4 a4 falan var... bunların farkı nedir?
  • Sizler bence arabanız varsa satın yurt dışından alın getirin,nede olsa %64'ü vergi.50-60USD olan ürünün burada 500TL olmasıda abartı bir yazı olmuş.Üzerinde yazılım olmayan ve vergisi verilerek getirilen garantili bir cihazla arasında tabi fark olacak ama bazıları korsan/çalıntı yazılıma rağbet ettikçe yabancılarda burayı bir güzel sömürür.Kime yaızyoruz o da başka mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: a197016

mantıklı... aynı kafadayız demek...

Üstad, arkadaşlar doğru söylüyorlar. O paraları vermek mantıklı değil. Sirf GPS modülüdür, Sirf IV olsun en yeni o bildiğim kadarıyla, işlemcisi de 400 veya 500 olursa son derece memnun kalacağınız bir ürün almış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

Orijinalden alıntı: a197016

mantıklı... aynı kafadayız demek...

Üstad, arkadaşlar doğru söylüyorlar. O paraları vermek mantıklı değil. Sirf GPS modülüdür, Sirf IV olsun en yeni o bildiğim kadarıyla, işlemcisi de 400 veya 500 olursa son derece memnun kalacağınız bir ürün almış olursunuz.

Arkadaslar turkiye'de ve avrupada bir fiyat farki yoktur. Avrupada da destegi ve legal yazilimi olmayan urun ucuzdur.. Turkiye de de..

Nereden mi biliyorum...? yilda en az 3-4 kere yurtdisina navigasyon dunyasini takip etmek icin, islerimiz icin gidip geliyoruz... ve emin olun bazi modellerimiz avrupadan bile ucuz.. cunku orada kar marji daha yuksek olmak durumunda... Orada 99 Euro olan urunler burada 190 TL belki daha da ucuz... ve de ucretsiz guncelleme suresi daha uzun... avrupada 1-3 ay ortalama....

Ha yok, illa ki ben ustunde yazilimi olmayan bir urun getirecegim, kendim harita ve yazilim bedelinden kurtulayim diye boyle bir yola girecekseniz... o urunu kurup calistirmak icin harcayacaginiz zaman, ilerde harita guncellemek icin harcayacaginiz zaman bile aradaki farka degmez...

onu bir kenara birakin... bu isin tam gobegindeyiz.. kendimiz bile temsil ettigimiz her yazilimi her PND de mukemmel bir sekilde calistiramadigimiz icin yazilim firmalarina urunlerden ornekler gonderip ozel versiyonlar olusturtuyoruz...

yani hamasi bir sonuc cikarma olarak gormek isteyenler gorebilir ama... sektorun disindan birisi de sanirim ayni sonucu yukardaki iki yolu tek tek deneyerek belgeleyebilir...

yaniliyor muyum????

Saygilarimla,

Alim K.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.