1.Thermaltake 420 Watt ATX Otomatik Hız Kontrollu 2 Fanlı Güç Kaynağı 62+kdv 2.Tagan 380 Watt Black Edition Güç Kaynağı 75+kdv
thewrmaltake daha cazip gelio
quote:
Orjinalden alıntı: polatalemdar_ispanya
1.Thermaltake 420 Watt ATX Otomatik Hız Kontrollu 2 Fanlı Güç Kaynağı 62+kdv 2.Tagan 380 Watt Black Edition Güç Kaynağı 75+kdv
alabiliyorsan tagandan şaşma derim
tagan
ben ıkısını de alabılıyorum bazı forumlarda thermaltake ın cok ısındıgını okudum thermaltake kullananlar yanıtlarsanız sevınırım bu arada 380 watt sıstem ıcın yeterlı olur mu sıstemım 2500 + an7 2*256 ddr 400 twınmos 40 gb sata cevırıcılı seagate 128 ınno 3d ekran kartı aver medıa tv kartı samsung 16x52x32x52 combo 17" monıtor x4 adsl modemı ve de yazıcıyı usb den kullanıyorum.
taganin 380 Wattinin amper degerleri TT nin 480 Wattlik amper degerleriyle ayni diye biliyorum bencede tagandan sasma
+ Tagan diğerlerine göre çok daha sessiz
arkadaslar bu sorumu yanıtlarken ses olayını gozardı edın ben sese fazla takmıyorum benım ıcın onemlı olan tt nın ısınıp ısınmaması bır kac yerde tt 420 kullanan bırı psu patladıgını cok ısındıgını vsvs yazmıs tt kullanan hıc yok mu burda onlar yanıtlarsa sevınırım tt 420 ısınıyormu ne kadar ısınıyor ??bır de amper degerlerı aynı demıssın arkadasım bu bılgının kesın oldugunu nerden ogrenebılırım bana lınk verırsen sevınırım
Valla ben Taganın bi testini okumuştum gerçi 480wattlık modeliydi ama psu o kadar az ısınıyormuş ki ikinci fan devreye neredeyse hiç girmiyomuş. Ayrıca burdan anlaşılacağı üzere içinde iki fan var
www.dijitalcenter.com
bu adreste ayrintili ozelliklerini kendin kar$ila$tirabilirsin data sheet ler araciligiyla. ayrica tagan oyle bi$ey ki 330w lik modeli bile peak 380w a cikabiliyor acil durumlarda, 60 saniyeligine.. yorumu sana birakiyorum
tabiyiki Thermaltake
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme