Şimdi Ara

Hangi Psu Tercih Edilir?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana önerim dostumsilverstone 50 EF serisi 500 wattlık psu alman..şu an fiyat perfomans en iyi bu üründe...
  • tabiki çok daha iyi seçenekler var'da .SilverStone 500 Watt fiyat uygunluğunun ve randımanın bir arada olacağı seçim..(bence)
  • arkadaşlar sağolun yorumlarınız için. Ama bunların çoğunu değerlendiremiyorum çünkü biliyorsunuz. Çok kaliteli mallar türkiyeye gelmiyor gelsede çabuk tükeniyor. buda parça almamızı zorlaştırıyor. Sanırım Zalman 460 watt alıcam . Tekrar teşekkürler.
  • imzamdaki psu yu tavsiye ederdim ama sanırım kararını vermişsin .sistemin baya güçlü minimum 450 watt tan aşağısını düşünme
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

imzamdaki psu yu tavsiye ederdim ama sanırım kararını vermişsin .sistemin baya güçlü minimum 450 watt tan aşağısını düşünme

ah o ,imzandaki psu yu bi bulsam!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoni -- 12 Nisan 2006; 22:41:55 >
  • TAGAN
  • SAĞLAMLIK VE SORUNSUZ KULLANIM İSTERSEN TAGAN İMZADA CANAVAR
  • http://www.tomshardware.com/2006/02/07/5_power_supplies_get_the_full_juice_treatment/page19.html
    en iyisi son toms testlerine bak..onca psu dan 5 psu başta silverstone enermax ve coolermaster olmak üzere en iyi sonuçları almış..gerisi hikaye ben kullandım bomba gibi ufo bile uçurur bu demektense testlere güvencen
  • imzamnda li psu y ıtavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Watt ne kadar yüksek olursa elektrik harcaması o kadar yüksek mi oluyor yoksa sistem ne çekerse onu mu ödüyoruz. 500W yerine 600W alımı elektrik faturası üzerinde bir oynama yapar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissue

bu sisteme daha bi ra hat olması için 480 watt tavsiye ederim... psu da da markaya cokda takınılmamalı derim...

marka önemli olmazmı hacı sen git al bakim dandik bi psu cdromda cd takılıyken oyun oynayabiliyomusun

enermax,tagan yada fsp power supply ler kalitelidir dostum ne demişler sağlam power sağlam pc de bulunur...
  • bncede bulursan bunu al derim kullanıorum cok memnunum fiyatı da uygun en son 120 ytl ye dusmustu sanırm bn 180 e almıstm 4 ay once
    quote:

Orjinalden alıntı: Caner***

Thermaltake 480 watt TT
  • Liberty 400watt fazlasıyla yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakakcasu

Arkadaşlar benimyeni bir psu ya ihtiyacım var aklımda 4 tane model var bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Sistemim Şöyle:
    AMD 3200 Venice
    Asus A8N5X
    1GB kingston ram(2x512dual)
    Gigabyte GeForce 7800GT
    Nec Combo Dvd&CD yazıcı

Şu an kullandığım psu Frisby 450watt :)

Bu psulardan başka model düşünmüyorum(internetten taksitle alacağım için uygun olanlar bunlar)

SilverStone 400 Watt Güç Kaynağı

Tagan TG480-U22 2 Force 480 W Güç Kaynağı

Thermalteke 480W P.Supply Gümüş PFC Çift Fanlı

ZALMAN 460W POWER SUPPLY ZM460-APS

Şimdiden Teşekkürler.

Bu sisteme 500W Gider ...

• quote:

Orjinalden alıntı: adoni

quote:

Orjinalden alıntı: budur

imzamdaki psu yu tavsiye ederdim ama sanırım kararını vermişsin .sistemin baya güçlü minimum 450 watt tan aşağısını düşünme

ah o ,imzandaki psu yu bi bulsam!!!

Enermax liberty 450/500/620'ler piyasada var. Ben bugün Enermax Liberty 620W V2.2 aldım mesala.
    gigatek ile irtibata geç. Bakmadım ama stokta gözükmüyorsa bile bir sor. Listesinde olmayan şeyleride getirebiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.