Şimdi Ara

HANGİ R9 280X BENİ ÜZMEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

quote:

ASUS modelinin TOP kartını kullanıyorum. Belleklerde hem stok hızlarında hem de OC'lu hallerinde bir sorununu görmedim

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

son modellerde bellek firmasını değiştirdi asus sorunlar çok artmaya başladı 7790 ve 280x top larda özellikle
    bu konuya bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm#88509211
    Siz e gelen partide sotun yoktur ama son modellerde durum böyle ne yazıkki

Kasayı sırf sizin için açtım ve bellek markalarına baktım.

Markası Hynix

Hynix lerde sorun yok yeni partilerde farklı bellek modelleri kullanılıyor . Eğer arkadaşın alacağı ekran kartına yakından bakıp bellekleri Hnnix olduğunu doğrularsa alabilir çok sağlam karttır .
    Dipnot : son partilerde belleklerin 5400 mhz gibi değerlerde takılmasının nedeni bu yeni bellek modulleridir bu nedenle pek çok kişi Hynix bellekli powercolor alıyor

Ya şu işe bak. Biraz araştıran biri olmasak nelikler var bilemeyecez. Dünya para verip kart alıyorsun bir sürü sorunu arızası teferruatı var. Bizde zannediyoruz ki para verdik adam gibi oyun oynayacaz. Te alla....

• quote:

Orijinalden alıntı: Hür-Khan

Arkadaşlar herkese merhaba,

R9 280x almak istiyorum ama piyasada sıkıntı var ve bulunamıyor. Bir sürü R9 280x var. İnsanın kafası karışıyor. (http://www.techpowerup.com/gpudb/2398/radeon-r9-280x.html ) Asus Top modeli ilk tercihim olmadı MSI diyorum ama stoklarda yok. Olan bir kaç yer var ama çok pahalı. Alternatif olarak piyasada Powercolor ve Gigabyte var aralarında uygun fiyatlı.

- Onlardan birini tercih etsem sorun yaşar mıyım? (Isınma sorunu yaşayanlar var powercolrda.) Gigabyte için benzer sorun olur mu?
    - Performans olarak Asus ve MSI hatta Saphire Toxic gerisinde kalır mı bu kartlar? Powercolor 880 MHZ Asus 1070 MHZ diye geçiyor. Önemli bir fark mı yaratır?

Gigabayte alıp keşke asusu bekleseydim demeyim. Ama asus ne zaman gelecek belli değil? Beklemek istemiyorum lakin içime sinmesini istiyorum.

Bu konularla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada işlemci Phenom 965 BE & 8 GB Ram.

Powercolor veya asus al ıkısıde cızgı elektronık teknık servısı.Powercolor nedense popilerleşti ?

• warr0ck03 W kullanıcısına yanıt
    Şuan en stabil hızdaki hynix bellekleri ve Hd7xxx e göre daha iyi soğutma var .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powercolor modelini kullanıyorum, diğerlerini çok test etmedim fakat gayet sessiz ve başarılı bir ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte in servisi hakkında hiç iyi şeyler okumadım. Arena bilgisayar.

• O fiyata Asus gtx670 680 alınır bence sonuçta 280x den iyi bir karttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

O fiyata Asus gtx670 680 alınır bence sonuçta 280x den iyi bir karttır.

Aslında bende Nvidia'dan yana tercihimi kullanmak istiyordum fakat yeni nesil konsolların amd kartlar ile gelmesi, oyunların önümüzdeki süreçte amd uyumluluğunun daha fazla olacağını düşünmeme sebep oldu ve Mantle teknolojisinin de olması nedeniyle Amd'den yana tercihimi yapmaya karar verdim.
  • Bir arkadaş daha vermiş de linkini bence piyasada ki en sağlam kart(Toxic modelinden sonra), SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X TRI-X OC, bu nova bilgisayar ankara kızılay'da eğer internet üzerinden alamam diyorsanız bir tanıdığınız vasıtasıyla rahatlıkla temin edebilirsiniz pişman kalmazsınız yani.
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9390

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 19 Mart 2014; 12:16:12 >
  • peki r9 280x mi r9 290 mı alınmalı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ASUS modelinin TOP kartını kullanıyorum. Belleklerde hem stok hızlarında hem de OC'lu hallerinde bir sorununu görmedim

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

son modellerde bellek firmasını değiştirdi asus sorunlar çok artmaya başladı 7790 ve 280x top larda özellikle
    bu konuya bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm#88509211
    Siz e gelen partide sotun yoktur ama son modellerde durum böyle ne yazıkki

Kasayı sırf sizin için açtım ve bellek markalarına baktım.

Markası Hynix

Hynix lerde sorun yok yeni partilerde farklı bellek modelleri kullanılıyor . Eğer arkadaşın alacağı ekran kartına yakından bakıp bellekleri Hnnix olduğunu doğrularsa alabilir çok sağlam karttır .
    Dipnot : son partilerde belleklerin 5400 mhz gibi değerlerde takılmasının nedeni bu yeni bellek modulleridir bu nedenle pek çok kişi Hynix bellekli powercolor alıyor

O zaman şanslıymışım hocam

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam konuyu fazla kirletmeyelim , Kısaca R9 280x kartlarda Asus yerine farklı bir firma alın

• Hepside birbirinden güzel :)

• quote:

Neyse hocam konuyu fazla kirletmeyelim , Kısaca R9 280x kartlarda Asus yerine farklı bir firma alın

ASUS alacaksanız da kutuyu orada açıp belleklere bakın. Arkada 2 bellek modülü var sol arka tarafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hür-Khan

quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9390

en iyi seçenek bu bence.

Sorun şu ki piyasada bulunması zor. İnternet üzerinden almak istemiyorum ki sorun yaşarsam direk muhatap olsun karşımda. İzmir'de hiç bir yerde bu modeli bulamadım. Ya powercolor Turboduo ya Gigabyte ki 24 mart tarihinde stoklara girecek diyorlar birde Saphire normal olan modeli. Bir yerde Asus Direct CU II Top modeli var.

Novada sorun çıkmaz muhatabın var herzaman.

• R9 270X Devil Powercolor kullanıyorum, çok sessiz ve serin bir kart.
    PowerColor'a özel Golden OC Kit/Platinium OC kit diye ayrılan bir sistem var. Tüm R9 serisinde kart ayrımı yapılmadan Backplate standart ve bu fiyata.
    TurboDuo soğutması DirectCUII'yi aratmıyor.

Özetle gönül rahatlığıyla PowerColor alabilirsiniz. Bundan önceki kartlarım hep Sapphire idi ve PowerColor R serisinde çok iyi iş çıkarmış. (Sapphire 7850, Sapphire HD3650, X1150)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

R9 270X Devil Powercolor kullanıyorum, çok sessiz ve serin bir kart.
    PowerColor'a özel Golden OC Kit/Platinium OC kit diye ayrılan bir sistem var. Tüm R9 serisinde kart ayrımı yapılmadan Backplate standart ve bu fiyata.
    TurboDuo soğutması DirectCUII'yi aratmıyor.

Özetle gönül rahatlığıyla PowerColor alabilirsiniz. Bundan önceki kartlarım hep Sapphire idi ve PowerColor R serisinde çok iyi iş çıkarmış. (Sapphire 7850, Sapphire HD3650, X1150)

Dostum peki bu BF4 hediyesi olayı nasıl oluyor? İçerisinden oyun mu çıkıyor ya da kod mu? Powercolorda var mı hediye?
  • 1 yıldır sapphire dual-x 7870xt modelini kullanıyorum. alırken araştırdım yok ses geliyor yok çok ısınıyor gibi bir ton sorun yaşayan vardı. yine de o an mecburiyetten (7950'ye o kadar para vermeye içim elvermediği için) 7870xt aldım. 1 yıldır ne ısınma ne ses sorunu yaşıyorum. dual-x modelleri bile bu kadar başarılıyken toxic'ler sizi fazlasıyla memnun edecektir. Ancak vapor-x ve toxic'e o kadar para vermek istemiyorum derseniz de dual-x de parasının hakkını veren kartlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

1 yıldır sapphire dual-x 7870xt modelini kullanıyorum. alırken araştırdım yok ses geliyor yok çok ısınıyor gibi bir ton sorun yaşayan vardı. yine de o an mecburiyetten (7950'ye o kadar para vermeye içim elvermediği için) 7870xt aldım. 1 yıldır ne ısınma ne ses sorunu yaşıyorum. dual-x modelleri bile bu kadar başarılıyken toxic'ler sizi fazlasıyla memnun edecektir. Ancak vapor-x ve toxic'e o kadar para vermek istemiyorum derseniz de dual-x de parasının hakkını veren kartlardır.

Tabi olay biraz şans işi ama şu an r9 280x izmir stoklarında sıkıntılı. Toxic zaten yok. Tri-x için olan bir yer var ama anormal fiyat çekti. Powercolor var ama içime sinmedi bir türlü. Asus var DCU II Top var fiyat olarak en makul o sanırım tercihim o olacak. Ama ram lere bakacam :)

• Asus marka olarak en az sıkıntı yaşatan firmadır. Eğer kronik bir sroun farkedilirse çabuk müdahale eder ve sorunsuz ürünü kullanıcıya ulaştırır. Asus'un sorunlu ürününe denk gelmek için baya baya şansız olmak lazım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

Asus marka olarak en az sıkıntı yaşatan firmadır. Eğer kronik bir sroun farkedilirse çabuk müdahale eder ve sorunsuz ürünü kullanıcıya ulaştırır. Asus'un sorunlu ürününe denk gelmek için baya baya şansız olmak lazım :))

İnşallah dediğin gibi şanslılardan olurum. Çünkü stoklar ve rakamlar mecburen asus diyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.