gri renk bana sirket arabalarını hatırlatıyor.önceden severdim ama simdi pek sevmiyorum.bütün araçlara yakışan 3 renk var bence;siyah beyaz ve vişne çürüğü.. tabi istisna olarak subaru ya mavi çook yakışıyor
Beyaz Patriot
siyah seat leon...siyah seat leon...siyah seat leon...
golf v ===>>> Gümüşşşş
accord===>>> siyahhhhhhhh
astra hb ==>> siyahhhhhhhhh
Twin-top' a yakışmış.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------
güncel
siyah / alfa brera
bu ne yaw.....
quote:
Orjinalden alıntı: djozgun
quote:
Orjinalden alıntı: BX4TC
Ahan da bu...
Barbie nin bmw si
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
siyah / alfa brera
Bence Sedefli Alfa Kırmızısı Brera : )
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
siyah / alfa brera
Bence Sedefli Alfa Kırmızısı Brera : )
renk işi tabi ki zevk meselesi ama siyahını bir görmeni isterdim.
araba yıkatacak birileri varsa etrafınızda veya devamlı yıkatmaya para verecek kadar gücünüz varsa mutlaka koyu renk tercihende her modelde siyah;
yıkama işlemini kendiniz yapıyosanız bileğe kuvvet diyosanız beyaz veya açık gri.
quote:
Orjinalden alıntı: Jasinin
a3 kırmızı ama camları filmli olucak cok tatlı duruyor...
Güzel ötesi...
Her Araçta Siyahı Severim, Olmassa Olmazımdır Siyah... Ama Bu Süper Spor Araçlara Kendilerini Gösteren Renkler Çok Yakışıyor
civic'de kırmızı, siyah ve gümüş süper oluyor
resimlerini koyacağım ama resim koymak tam bir işkence oldu, kaç kere denedim toplamında 240 kb dosya büyüklüğü var ama hep iç sunucu hatası veriyor bıktım artık yaww ben de tek tek koyabiliyorum napayım başka türlü olmuyor
bu da siyah civic si
bu da yeni civic'in gümüşü (american civic)
bmw kırmızısı veya siyah
quote:
Orjinalden alıntı: JeepPatriot
Beyaz Patriot
hayır siyahıı
jetta campanella beyazı
bende 407 yakut kırmızı var herkes siyah renk tercih ederken ben onu gördüğümde vurulmuştum yıkattığımda ve cilalatığımda yolda görenler birdaha bakıyor bazen kendimi ferariye binmiş gibi hisediyorum bu renk bi arabaya bu kadarmı yakışır gerçi dışı milleti içi beni yakıyor