Şimdi Ara

Hangi Rock Türünü sevdiğimi bulamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi hangi rock türünü sevdiğimi bilemediğim için bir öncrkine benzer rock şarkılar bulamıyorum.Bugüne kadar bir çok şarkı ve onların coverlarını dinledim.Geçmişe dönüp şöyle bir bakınca hep rock ağırlıklı dinlediğimi farkettim.O yüzden dinlediğim ve en çok sevdiğim türün rock olduğuna eminim ama benzer türde şarkılar bulmada ve ve dinlediğim rock türünün ne olduğun ne olduğunu bulamıyorum

Şöyle bugüne kadar çok sevdiğim bir kaç şarkı burada var yardımcı olursanız sevinirim...
    Melodic Staryoutube
    Sword Art Online: Alicization Opening Full『LiSA - ADAMAS』【ENG Sub】
    https://youtu.be/MMuAqR_MjS8

NateWantsToBattle - Give Heart Recordsyoutube
    Nanatsu no Taizai - Howling (FULL OPENING) English Dub | NateWantsToBattle Cover - Seven Deadly Sins
    https://youtu.be/MvHTcOVaLGg

Advi Anime XDyoutube
    Black Clover Opening 3 Full : Black Rover - Vickeblanka Lyrics [CC]
    https://youtu.be/ElwWycMN8nw

Burnoutyoutube
    Courtesy Call - Thousand Foot Krutch (Lyrics)
    https://youtu.be/hxqW1Eq0iP4

Birde şunuda ekleyeyim,Verdiğim 4 şarkıdan 3 ünün j-Pop-Rock'dan olduğunun farkındayım ama başka pop tarzı şarkılar dinlediğim zaman çok daha çabuk sıkılırken özellikle adamas black rover ve howlingi 3 ay dinlediğimi farkettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bunlar ne tür bilmiyorum ama Rock olmadığına eminim. Bu tarz müziklerden anlayan bir arkadaşımı çağırıyorum.@White Cluster
  • Mesajınızı görünce yanlış anlamayında biraz şaşırdım ve kafam karıştı.Belki Black Rover değildir ama courtesy call'un rock olduğuna eminim,Birde Adamas j rock ve howling rock taglerine direk sahip.Neyse yeniden ilginiz için teşekkür ederim arkadaşınız bekliyorum

• Çok severim bu türü... Gay Rock deriz genel olarak. Sound'unda ılıklık, topluk vardır bu şarkıların ama insanın içini de ısıtır. Genellikle ortam yapmak için kullanırım, kızlar falan adam gibi müzik dinlemediği için çoğu zaman bu Gay Rock şarkılarıyla kızları yatağa kadar götürürüm. Last FM'de de ilgili sanatçıları vb. keşfetmek isteyen olursa diye janranın etiketini bırakıyorum.
    Last.fm
    Gay rock music | Last.fm
    https://www.last.fm/tag/gay+rock

• White Cluster kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Ama...Şimdi bunu dinlemem iyi bişeymi kötü bişeymi anlayamadım adına bakınca bile insan korkuyor yalan yok (Birde cidden dinliyor ve seviyormusunuz birde bu tür hakkında iyi birşeymi kötü birşeymi açıklama yaparsanız sevinirim ilerde sıkıntı çıkarcaksa direk bırakıyım )

• quote:

Orijinalden alıntı: GK07

Teşekkür Ederim Ama...Şimdi bunu dinlemem iyi bişeymi kötü bişeymi anlayamadım adına bakınca bile insan korkuyor yalan yok (Birde cidden dinliyor ve seviyormusunuz birde bu tür hakkında iyi birşeymi kötü birşeymi açıklama yaparsanız sevinirim ilerde sıkıntı çıkarcaksa direk bırakıyım )
    Tokio Hotel'e bak bi

• Cidden kafayı yicem hem gülüyorum hem ben iyimiyim diye soruyorum bıraksammı bırakmasammı bilemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cidden kafayı yicem hem gülüyorum hem ben iyimiyim diye soruyorum bıraksammı bırakmasammı bilemiyorum
    Zevk bu, kendimizi kabul etmemiz lazım. Ben de İsmail Yk dinlerken garip bir haz duyuyorum.

• Tamamda karşı cinsten hoşlandığımdan eminim mesela attığınız az önceki şarkıdan hiç hoşlanmadım hem müzik hemde klip olarak,Sonra farketmişsinizdir zaten Japon sanatçılar var paylaştığım 3 şarkıda da.Japon sanatçıların şarkılardaki davranışlarına giyim tarzlarına hiç katlanamıyorum o yüzden klip varsa bile izlemiyorum daha çok sadece arkada açıp veya direk sadece şarkı sözlerinin videoda olduğu videolardan açıp dinliyorum.Benimde kafam karıştı şokunu bir kaç gün atlatamam herhalde
  • quote:

Tamamda karşı cinsten hoşlandığımdan eminim mesela attığınız az önceki şarkıdan hiç hoşlanmadım hem müzik hemde klip olarak,Sonra farketmişsinizdir zaten Japon sanatçılar var paylaştığım 3 şarkıda da.Japon sanatçıların şarkılardaki davranışlarına giyim tarzlarına hiç katlanamıyorum o yüzden klip varsa bile izlemiyorum daha çok sadece arkada açıp veya direk sadece şarkı sözlerinin videoda olduğu videolardan açıp dinliyorum.Benimde kafam karıştı şokunu bir kaç gün atlatamam herhalde
    Tür bu senin karşı cinsten hoşlanman farklı bir şey, müziğini dinlemen farklı.
  • Tamam o zaman yeniden teşekkür ederim yardımınız için,iyi günler

• White Cluster kullanıcısına yanıt
    Hocam Creedence Clearwater Revival (İsmini yazarken hep zorlanıyorum.) ne oluyor tam olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GK07 kullanıcısına yanıt
    İlk kez dinliyorsan ve cidden bunu seviyorsan önümüzdeki 1-2 sene içerisindeki kararlarını dikkatli ver ve nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşa derim.
  • Country rock

• Lan Rainbowa gay rock demişler

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Country rock
    Alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.