Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
512.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basketblog

ben yaklaşık 4 senedir japon malı thrive model 801 kullanıyorum. o zamanlar bizim berberde görmüştüm, o getirtmişti. baya sağlam bi şey. gayet memnunum.şu anda piyasa fiyatı nedir bilemiyorum. ama ucuz bi şey değil. tavsiye ederim.

kardeş, bu makine kavgada çok güzel gider bence
  • Cihazların süsüne LCD ekranına kablosuz oluşuna falan aldanmayın. İyi tıraş istiyorsanız berberlerin kullandığı Moser makinelerden alın bence. Sonra adam gibi tıraş etmez o makineler memnun kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

Orijinalden alıntı: kerimovic

merhaba

moser 1400-0050 makinasını sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu makinayla saç, 3 numara kesilebilirmi? 1400-0050 de sanırım tarak fazla yok. cihazı 3 numaraya ayarlayabiliyor muyuz?

set olanıysa 4 numaraya kadar tarak var içinde. 1-2-3-4. ayrıca makinanın başıda 1 numara kadar ayarlı yani isterseniz yaklaşık 5 numaraya yakın bi traş yapabilirsiniz. set olanı herkese tavsiye ederim. hantal felan dediklerine bakmayın inanılmaz güçlü kesimi vardır. ve ucu ayarlı olduğu için çok avantaj sağlar. özellikle traş esnasındaki izleri rahatlıkla yok edebilirsiniz. kirli sakal bırakanlar içinde en ideal makina diyebilirim. ankara ilkiz sokakdan 65 tl ye aldım.sokağın girişinde bi dükkanda tekli olan moser 1400 2. el bozuk makinayı 0 diye 37.5 a itelemeye çalıştı biiri çok dikkat edin. 60 65 tl altına set olanı zaten alamazsınız. ayrıca size almanızı şiddetle önerdiğim bir şeyde traş önlükleri. fakat kollu gibi önlük olandan alacaksınız ben 7 tl ye aldım. süper işinizi inanılmaz kolaylaştırıyor. kıl hiç tutmuyor. kıllarla boğuşmak zorunda kalmıyorsunuz tertemiz mis gibi traş oluyorsunuz

Ben de alıcam bu önlüklerden. Makinemi ilk defa kullandım 2 hafta önce. Atletim kıl yumağı oldu. Şöyle berberlerdeki gibi geçmeli kollu bir önlük alırsam üstüm başım pislenmeden rahatça traş olabilirim.

• Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? ağırlıkla genital bölge koltuk altı için kullnacağım.saç kesmeyi düşünmüyorum.. çekme acıtma olmaması lazım ve kullanımı bakımı kolay olması lazım.
    Moserin gücünü kuvvetini artık tartışmaya gerek yok fakat kablolu ve hantal oluşu can sıkıcı..acaba bu philips moserle tercih denkliğine girermi? lütfen yardımcı olurmusunuz..
    http://www.gold.com.tr/U196161/Philips-Sac-Kesme-Makinesi-Qc-5115

http://www.gold.com.tr/U192408/Moser-Dei-1400-0278-Profesyonel-Sac-Kesme-Makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? ağırlıkla genital bölge koltuk altı için kullnacağım.saç kesmeyi düşünmüyorum.. çekme acıtma olmaması lazım ve kullanımı bakımı kolay olması lazım.
    Moserin gücünü kuvvetini artık tartışmaya gerek yok fakat kablolu ve hantal oluşu can sıkıcı..acaba bu philips moserle tercih denkliğine girermi? lütfen yardımcı olurmusunuz..

http://www.gold.com.tr/U192408/Moser-Dei-1400-0278-Profesyonel-Sac-Kesme-Makinesi

Bence Moser. Yağlama olayı sorun olmaz. İçinden küçük bir damlalık gibi bişey çıkıyor. 2-3 damla yağı bıçağa damlatıyorsunuz. Her hangi biryerini sökmek gerekmiyor. Sadece 2-3 damla yağı her seferinde damlatacaksınız aletin ucundaki metal kısıma. Bir de moser alacaksanız içinden 4 tarak çıkan versiyonunu alın. Beraberinde gelen tarak çok kısa kesiyor. 4.5 mm. Resmen asker tıraşı gibi oluyor o tarakla. Moser alınacaksa tarak seti şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? ağırlıkla genital bölge koltuk altı için kullnacağım.saç kesmeyi düşünmüyorum.. çekme acıtma olmaması lazım ve kullanımı bakımı kolay olması lazım.

Philips QG3280 Multigroom bunun için. Moser saç traş makinesidir. 0a yakın almaz. zaten vücut bakım kitleriyle saç traş makinelerinin baıçakları farklıdır. Vücut bakım kitlerinin bıçağı tene tam temas eder. Saç traş makinelerininki etmez. Piyasada en fazla 0.5 mm'ye kadar kesen saç traş makinesi var. Senin alacağın saç traşlar ise 0.7 hatta büyük ihtimalle en kısa 1 mm keser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 12 Nisan 2013; 17:17:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Cihazların süsüne LCD ekranına kablosuz oluşuna falan aldanmayın. İyi tıraş istiyorsanız berberlerin kullandığı Moser makinelerden alın bence. Sonra adam gibi tıraş etmez o makineler memnun kalmazsınız.

Panasonic er 1611 şu anda dünyanın en iyi saç traş makinası. Diğer modellerini kullanmadığım için bir şey diyemem ama bu model pahalı anck en iyisi. Moser, panasonicten sonra geliyor şu an. Diğer markaları ben de tavsiye etmiyorum. Şarjlılar(en azınan er 1611) kablolu olarak da kullanılabiliyor. Ancak kablo takılıyken çalışmayan şarjlıları ben de tavsiye etmem. Makinenin gücü yetmezse ya da kesii ortasnda şarj biterse o makine bir işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 12 Nisan 2013; 16:03:08 >
  • beyler bu goldda satılan moser 1410 ve 1400 arasında bi fark var mı? fiyatlar aynı ama resimlerde birinde sadece makina var bu nasıl oluyo? bir de yanında tarak var diyo ama 4 tane diye belirtmemis. tarak seti var mı yok mu nasıl anlarız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mütevazi granada

beyler bu goldda satılan moser 1410 ve 1400 arasında bi fark var mı? fiyatlar aynı ama resimlerde birinde sadece makina var bu nasıl oluyo? bir de yanında tarak var diyo ama 4 tane diye belirtmemis. tarak seti var mı yok mu nasıl anlarız?

1410 diye bi model yok.1400 var. bende set olan var üzerinde zaten resimleri var. yoksa tek olandır. set olanı almanı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

beyler bu goldda satılan moser 1410 ve 1400 arasında bi fark var mı? fiyatlar aynı ama resimlerde birinde sadece makina var bu nasıl oluyo? bir de yanında tarak var diyo ama 4 tane diye belirtmemis. tarak seti var mı yok mu nasıl anlarız?

1410 diye bi model yok.1400 var. bende set olan var üzerinde zaten resimleri var. yoksa tek olandır. set olanı almanı tavsiye ederim

bunun set olaninda tek tarak var sen nerden aldın kardeş orijinal mi senin makine?

• quote:

quote:

quote:

bunun set olaninda tek tarak var sen nerden aldın kardeş orijinal mi senin makine?

tarak derken makina tarağını kast ettim. normal tarak 1 tane var. ben ankara ilkiz sk dan aldım. garantisi vs içinde herşeyi

• evet makine basligindan bahsediyorum ben de kutuda 1 tane gözüküyo. onunla max kac mm kesiliyor?

• hepsi burada da var, set olanında 4 tarak var ve bi saç tarağı ve makas,
    bi de tek taraklı olanı var,
    biri 60 lira biri 80 lira
    ben set olanı aldım.
  • quote:

evet makine basligindan bahsediyorum ben de kutuda 1 tane gözüküyo. onunla max kac mm kesiliyor?

1 numara olması lazım. en uzunda 4 kesiyor. ucunu ayarlayınca 5 numara felan kesebiliyosun. 1 2 numara yapacaksan kafayı tekli al biraz uzun bırakacaksan set. ben 65 e aldım.
  • paylaşımlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

hepsi burada da var, set olanında 4 tarak var ve bi saç tarağı ve makas,
    bi de tek taraklı olanı var,
    biri 60 lira biri 80 lira
    ben set olanı aldım.

eyvlh kardes goldda moser 1400-278 var 81 den 69 liraya düşmüş acaba onu mu alsam. 4 tarak var midir icinde

• quote:

quote:

evet makine basligindan bahsediyorum ben de kutuda 1 tane gözüküyo. onunla max kac mm kesiliyor?

1 numara olması lazım. en uzunda 4 kesiyor. ucunu ayarlayınca 5 numara felan kesebiliyosun. 1 2 numara yapacaksan kafayı tekli al biraz uzun bırakacaksan set. ben 65 e aldım.

C4VO tşk ederim yardımın için. bir de 4-18 mm arası yazıyo sitede. ben de 4-5 numara için set almak istiyorum. bu 18 mm dedigi 5 numara mı oluyo yani?

• quote:

quote:

quote:

C4VO tşk ederim yardımın için. bir de 4-18 mm arası yazıyo sitede. ben de 4-5 numara için set almak istiyorum. bu 18 mm dedigi 5 numara mı oluyo yani?

18mm 4 numara sanırım. 5 numara tarak yok. ama makinanın kendi ayarı ile 5 numaraya kadar alabiliyorsun . alırken kollu berber önlüğüde alırsan işin çok kolaylaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 22 Nisan 2013; 9:33:33 >

• saol kardeş zaman ayırdığın için. ben de aldıktan sonra fikirlerimi burada paylaşırım

• quote:

saol kardeş zaman ayırdığın için. ben de aldıktan sonra fikirlerimi burada paylaşırım

eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.