Şimdi Ara

Hangi Saç Kesme Makinesi? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.751
Cevap
51
Favori
512.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şu anda kullandığım makinanın en uzun ayarı 25 mm fakat önleri fazla kısaltmak istemediğim için bu ayar az geliyor, moser alayım diyordum ama onun da tarak uzunlukları bana uymadı en uzunu 25 mm
    Ben de tarak uzunluğu yüksek olan şunları buldum hangisini önerirsiniz.

www.n11.com
    Remington Hc5810 Genius Çantalı Saç Kesme Makinesi - n11.com
    http://www.n11.com/remington-hc5810-genius-cantali-sac-kesme-makinesi-P11588253

www.n11.com
    Saç & Sakal Kesme Makinesi Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/panasonic-er-gc70s503-yikanabilir-sac-kesme-makinesi-seti-P11589191

veya tarak uzunluğu 40 mm olan bildiğiniz başka model var mı? bütçe 200 tl. kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 27 Haziran 2013; 11:48:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

arkadaşlar fikri olan yok mu?

Modelli kesim yapmiycaksan 400 tl verip panasonic er 1611 al modelli yapicam dersen hangi makineyi alirsan al cope aTicaksin cunku kendi basina modelli yapamazsin. 400 tl cok gibi gorunebilir qma 40 ayda kendini amorti eder berberin fazla biraktigi uzun sac tellerine de gicik olmazsin. Coluk Cocugun kardesin ya da baban varsa onlari da tras edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 28 Haziran 2013; 8:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

arkadaşlar fikri olan yok mu?

Modelli kesim yapmiycaksan 400 tl verip panasonic er 1611 al modelli yapicam dersen hangi makineyi alirsan al cope aTicaksin cunku kendi basina modelli yapamazsin. 400 tl cok gibi gorunebilir qma 40 ayda kendini amorti eder berberin fazla biraktigi uzun sac tellerine de gicik olmazsin. Coluk Cocugun kardesin ya da baban varsa onlari da tras edebilirsin.

tamam hocam teşekkürler

• ben iki makina kullanıyorum. kirli sakal ve saçın yan ve arkalarını almak için moser. üstleride uzun kesebilmek için panasonic er 508. ayrıca kesimde oluşan izi de moser ile düzeltiyorum. 400 - 500 tl bi makinaya vermek saçma. bu arada panasonic aksesuarları satın alabileceğim bi yer varmı başlık vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 29 Haziran 2013; 12:01:23 >
  • C4VO bu dediğin Panasonic ER 508 en uzun saç ayarı nedir acaba? üzerindeki ayarda 40 diye bir rakam var ama açıklamasında 3 adet çift taraflı tarak ataçmanı (3,6,9,12,15,18mm) yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozali

C4VO bu dediğin Panasonic ER 508 en uzun saç ayarı nedir acaba? üzerindeki ayarda 40 diye bir rakam var ama açıklamasında 3 adet çift taraflı tarak ataçmanı (3,6,9,12,15,18mm) yazıyor.

onlar normal taraklar. bide 10-20-30-40 lık başlık var o uzun kesim yapıyor baya. kesimi güzel fena değil
  • Evet anladım sağolasın, bana da 40 mm oldukça yeterli şu anda kullandığım da aslında Panasonic ERGC50 ama en uzun ayarı 25 mm kısa geliyor, gerçi sırf tarak uzunluğu için yeni makina almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
  • quote:

Evet anladım sağolasın, bana da 40 mm oldukça yeterli şu anda kullandığım da aslında Panasonic ERGC50 ama en uzun ayarı 25 mm kısa geliyor, gerçi sırf tarak uzunluğu için yeni makina almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

bende en uzun 30 mm kullandım. ayar uzadıkça kesim zorlaşıyor.5-6 kez geçiyorum aynı yerlerden . ufak tefek uzun kıllar kalsada fena değil idare eder. onlarıda makasla alıyorum
  • Panasonic er 1611de ataçmanla keserken kadran 0.8de mi kalacak yoksa 2ye mi getireceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 29 Haziran 2013; 21:24:45 >
  • Ataçmanla 4 numara yaptim, yine super oldu.

• Berberlerdekileri tavsiye etmem

• Beyler saçları dökülenler makineyle en fazla 4 numaraya kadar alsınlar. Ama 45-50 dakka uğraşşınlar(sarj bitene kadar). Kanımca 45-50 dakika boyunca makinie, saç diplerini titreterek diplere kan gelmesini sağlıyor ve cansız saçlar sertleşiyor. Benim henüz 2. traşımdan sonra kafamdaki ince tüyler kalınlaştı, normal saçlar daha da kalınlaştı, dolayısıyla saçlarım daha gür görünüyor. 3. traşımı da dün oldum bu sefer 4 numara yaptım. Bakalım daha da gürleşecek mi saçlarım.
  • Bu arada bu kez favori ve kulak üsta ile ense düzeltmesine 0.8 mm ile girdim. Kendi başıma çok iyi yaptım. Ensede kesceğim yere parmağımı dayayıp makine parmağıma gelene kadar kestim.
  • 4 numara dediğin 12 mm oluyor sanırım arka ve yanlar için iyi de üstler ve önler için çok kısa oluyor, ben modelli kesmeye çalışıyorum gerçi tam olmuyor kat yerlerinde çizgiler oluşuyor onu bir türlü tam yok edemiyorum, dün 2 yıl sonra ilk kez ucuz bir berbere gidip düzelttirdim. Adam ense kesimimi çok beğendi benim yaptığıma tam inanmadı. Dediğim gibi ense ve yanlar çok kolay ama üsteri uzun bırakınca aradaki geçişler güzel olmuyor ve bazı saç telleri dik kalabiliyor.
    Aslında evin 20 metre uzağında parisli cemil ve paris kuaförleri var ama sırf kesim 40 tl. her ay paraya kıyıp gideyim bundan sonra diyorum ama sonra vazgeçip vuruyorum makinaya
  • Selamun aleyküm beyler,

sakal uzatıyorum ve şu anda en uzun sakalın boyu 5cm oldu, kısalar ise yaklaşık 3'ten falan başlıyordur sanırım. Bunların hepsini aynı boya getirmek, ya da daha doğrusu arada toparlamak için tarak yüksekliği 40mm olan bir model (daha üstü yok sanırım) almak istiyorum. Sakal için olan makinelerde bu olmadığı için saç için olanlara yöneliyorum mecburen. Aşağıdaki makinelerden hangisini önerirsiniz? Ayrıca sakal için istediğim boydaki taraklar rahat kullanılabilir mi ne dersiniz? Sonuçta saç için olan tarakları kullanacağım, sakal için olanlar çok kısa kalıyor.

Cihaz kalitesi, tarak kalitesi (çat diye elimizde kalmasın, traş ederken kendiliğinden geri düşmesin), fiyat/performans vb... açılardan yorum yapabilecek arkadaşlar veya en azından bu modellerden birini kullanmış arkadaşlardan yardım bekliyorum.

36mm:
    http://www.babyliss.com.tr/urunler/babyliss-for-men/sac/e703yte/
    http://www.babyliss.com.tr/urunler/babyliss-for-men/sac/e773xde774xde/
    http://www.babyliss.com.tr/urunler/babyliss-for-men/sac/e763xde764xde/

40-42mm:
    akakce.com
    Aradığınız ürünü bulamadık. | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/sac-kesme-makinasi/en-ucuz-panasonic-er-gc70s503-fiyati,540355.html

akakce.com
    Aradığınız ürünü bulamadık. | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/sac-kesme-makinasi/en-ucuz-philips-qc-533015-fiyati,447552.html

http://www.bimeks.com.tr/urun/120245/babyliss-gpb09e-sac-kesme-makinasi.aspx

• quote:

4 numara dediğin 12 mm oluyor sanırım arka ve yanlar için iyi de üstler ve önler için çok kısa oluyor, ben modelli kesmeye çalışıyorum gerçi tam olmuyor kat yerlerinde çizgiler oluşuyor onu bir türlü tam yok edemiyorum, dün 2 yıl sonra ilk kez ucuz bir berbere gidip düzelttirdim. Adam ense kesimimi çok beğendi benim yaptığıma tam inanmadı. Dediğim gibi ense ve yanlar çok kolay ama üsteri uzun bırakınca aradaki geçişler güzel olmuyor ve bazı saç telleri dik kalabiliyor.
    Aslında evin 20 metre uzağında parisli cemil ve paris kuaförleri var ama sırf kesim 40 tl. her ay paraya kıyıp gideyim bundan sonra diyorum ama sonra vazgeçip vuruyorum makinaya

4 NUMARA 04, CM YANİ 4 mmdir.

• yok hocam o şekilde gitmiyormuş numaralar şöyle bir çizelge var.

0.9# ----> 2.7 mm
    1# ----> 3.0 mm
    2# ----> 6.0 mm
    3# ----> 9.0 mm (asker traşı )
    4# ----> 12.00 mm
    5# ----> 15.00 mm
    6# ----> 19.00 mm *
  • quote:

yok hocam o şekilde gitmiyormuş numaralar şöyle bir çizelge var.

0.9# ----> 2.7 mm
    1# ----> 3.0 mm
    2# ----> 6.0 mm
    3# ----> 9.0 mm (asker traşı )
    4# ----> 12.00 mm
    5# ----> 15.00 mm
    6# ----> 19.00 mm *

Panasonicte ben 4 numara yapım 1.2 cm falan değil 4 mm. Moserle panasonigin olculeri farklı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.