samsung sf510 aldım arkadaşlar. tasarımı mükemmel henüz test etme şansım olmadı ama samsung harika laptoplar yapıyor.
DragonLee53 hayırlı olsun güle güle kullan.. ben de sf510 düşünüyorum.. fiyat, konfigürasyon ve tasarım açısından piyasadaki en güzel laptoplardan biri bence.. ayrıca kırık beyaz renk çok hoş bir hava katmış alete.. sanırım 3-4 gün oldu sen alalı.. performansı nasıl, memnunmusun? ben bir internet kulanıcısıyım, oyun oynamam veya çizim, grafik vs programları kullanmam ama öyle bir şey almak istiyorumki beni uzun süre idare etsin, ömrü kısa olmasın..
ayrıca fiyat, özellik ve tasarımı bir arada düşündüğümde samsung sf510 ve asus n53f arasında kalıyorum.. fiyatları denk, özellikler neredeyse aynı.. geriye kalıyo tasarım.. hangisinin daha şık olduğuna dair sizlerin fikrini almak istedim.. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
ya tasarımı çok harika gerçekten dışı beyaz içi siyah sanırım shark design diyolar.. güle güle kullanın kaça aldınız ?
ben vatandan i5 modelini 1.559 TL ya aldım. 5 taksit yaptırdım 1.610 TL ya geldi. bu aralar vatanda samsungda %25 indirim var. aynı ürünün i3 modeli teknosada 1.700 TL. alacak olanlar kaçırmasın derim.
makine gerçekten çok şık tasarım ve renk harika. eve gelenler makineye hayran kalıyor. nazar olmasından korkuyorum :)
ilk izlenimlerim ekranı led ve çok net ses çok kaliteli. ben genelde web tasarımı ve photoshop için kullanıyorum. takılma ısınma yok. süper hızlı bana fazlasıyla yetiyor.bende alırken dell ve asus arasında kalmıştım. ama şimdi en doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. makinenin bekleme modundayken ekranı kaldırıp kullanıma hazır hale gelmesi sadece 3 saniye sürüyor. 2 saatlik şarj etmeyle 6-7 saat kadar kullanalabiliyorsunuz makineyi. çok uzun bir şarj süresi var. internette dolaşırken önemsiz işler yaparken intelin ekran kartı devrede oluyor. oyun oynarken ve ekran kartı kullanımı gerektirecek işler yaparkende Nvidia devreye giriyor. yani hybrid ekran kartlı makine. İntelin ekran kartını kullanırken Nvidia devrede olmuyor ve buda şarjının daha uzun süre gitmesini sağlıyor. almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem düşünmeden alın araştırmaya gerek yok. bence samsung laptop da devrim yapmış tır. eğer SF510 kullananların sayısı artarsa bizde bir SF510 kullananlar klubü kurabiliriz :)
şu 2 ürün arasında kaldım bende size göre hangisi daha iyi ?
bu ikisini kıyaslarsan hp i5 işlemciye sahip samsung ise i3 işlemci farkları yüzünden hp tercih edilebilir. ama samsungun i5 modelini alırsan hp yi havada karada sollar. zaten hp de dv6 serilerinde ısınma yüzünden bayağa bir değer kaybetti. yeni serilerini ise bilmiyorum ısınma sorunu devam ediyormu diye. samsungun sf510 modeli hızlıal.com da pahalı vatan bilgisayarda indirim hala devam ediyor bence kaçırma derim. ben vatan bilgisayarda i5 işlemcili modelini 1.559 TL ya aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme