Konya'ya Gittim.Güzel Bir Yer. Meramıyla Mevlanasıyla Tepelerıyle 10 Numara yolları Tertemız Insanları Tertemız...
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig samsunu cok seviyorum ama ankaarada olsam keske Neden Ankara peki Şuan Ankara'dayımda
quote:Orjinalden alıntı: :::Legend Brian::: quote:Orjinalden alıntı: egzantirig samsunu cok seviyorum ama ankaarada olsam keske Neden Ankara peki Şuan Ankara'dayımda canımın içiii orda
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: :::Legend Brian::: quote:Orjinalden alıntı: egzantirig samsunu cok seviyorum ama ankaarada olsam keske Neden Ankara peki Şuan Ankara'dayımda canımın içiii orda İnşallah Çabucak Kavuşursunuz
quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Tokyo / Japonya İlerde ciddi anlamda yerleşmeyi düşünüyorum. süper bide alırsın bi HONDA off
İzmir de yaşıyorum ve hayatımdan memnunum... Yurt dışı dersen Bi ara Londra vardı,şimdi Roma.. sonra ne our allah kerim
quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Tokyo / Japonya İlerde ciddi anlamda yerleşmeyi düşünüyorum. süper bide alırsın bi HONDA off Alacak başka şeylerde var
quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Tokyo / Japonya İlerde ciddi anlamda yerleşmeyi düşünüyorum. süper bide alırsın bi HONDA off Alacak başka şeylerde var onlarda sana kalsın
quote:Orjinalden alıntı: ***Damre*** bende okumaya izmire gidicem inş. ist çok geriyo izmir buna hazır değil maveraünnehir'de