Beyler wowda çarım var 60 ondan sıkıldım güzel bir serverda sıkılmadan oynamak istiyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum hangi serverda baslasam Dungeon bol olmasını istedigim server istiyorum yani Dg yapma sık olsun 20-30 dk beklemiyim :)
Dunemaul EU
Arkadaşım dungeon sırası beklemek oynadığın role ile alakalı. Tank oynarsan sıra çok hızlı geliyor. Healer da fena sayılmaz ama Dps çok bekliyor. Bunu serverla alakası yok.
Burning Legion Horde tarafında oynuyorum buradaki polaklar ve ninjalama yüzünden server değiştirmek istiyorum bglerde hordenin üstün olduğu puglarda ninjalamanın olmadığı ,ingilizce konuşulan ve random dungeonlarda kesinlikler polakalrı görmek istemedğim server bana önerebilir misiniz?(dunemaul,argent dawn,deathwing haiç)
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan123
Beyler wowda çarım var 60 ondan sıkıldım güzel bir serverda sıkılmadan oynamak istiyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum hangi serverda baslasam Dungeon bol olmasını istedigim server istiyorum yani Dg yapma sık olsun 20-30 dk beklemiyim :)
tank charın var ise bekleme suresi serverların genelinde 5 saniyedir ama dps isen genelde 10-20dk bekliyorsun. healerlar son zamanlarda tanklardan daha cok aranır oldu. healer olarak da 1dk ya kalmaz istedigin yere girersin. zaten artık serverlar arası party kuruldugundan sorun olmuyor.
sana onerim full yazan serverlardan birine girmen , ingilizcen varsa hic Türklerin yogun oldugu serverları tercih etme. ingilizcesi olmadıgından Türklerden lvl80 , 6k civarı gs ile hic birsey bilmeyen adamlar gordum ya... yanlıs anlasılmasın , bu tüm milletlerde vardır ama ispanyollar ve Türklerde daha cok.
6 yıldır yaklasık 10 server da oynadım. execustus ally side baya hoş. dunemaul zaten türkmaul olmus, hic onermem.. twilighthammer guzel birserver. bloodscalp horde side eskisi gibi revacta degil, agamaggan ispanyol dolu,karazhan serverı da fena degil,haumarush ally side güzel idi suanki durumunu bilmiyorum.
genel olarak full serverlardan birinde lvl1 char acıp, birkac türk bulup konusmanı oneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: astebe
Burning Legion Horde tarafında oynuyorum buradaki polaklar ve ninjalama yüzünden server değiştirmek istiyorum bglerde hordenin üstün olduğu puglarda ninjalamanın olmadığı ,ingilizce konuşulan ve random dungeonlarda kesinlikler polakalrı görmek istemedğim server bana önerebilir misiniz?(dunemaul,argent dawn,deathwing haiç)
polak nedir ki?
Ben aradığın şartlarda bir serverda oynuyorum, Draenor-EU.
Burdaki oyuncuların polonyalı oyuncular için kullandıkları isim onlar da bizi kebap kebabow vs. diyorlar.trade de çok fazla tartışma oluyor neyse söylediğin serverı inceleceğim.