Arkadaşlar cypherde oynuyordum bırakmaya karar verdim son serverlerden birinde başlamak istiyorum 3ü arasında kaldım Akara,İonia,Kronos sizce koxp durumu ve user bakımından hangisi daha iyidir ?
eger premium cekersen kronos 1 de bebe yok o yüzden cok güzel istedigin yerde pt alıyolar yani bebeler yok k1 de
kronos'a gel istersen şerif iyi çalışıyor koxpsuz iyi oluyor
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kronosa başladım ama bi şeyde kararsız kaldım elimde 150 tl kadar bir para var bunla exp pre alıp geri kalanıyla gb mi cekim yoksa hepsiyle mi gb alıyım?job um rogue
quote:
Orijinalden alıntı: Lookup
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kronosa başladım ama bi şeyde kararsız kaldım elimde 150 tl kadar bir para var bunla exp pre alıp geri kalanıyla gb mi cekim yoksa hepsiyle mi gb alıyım?job um rogue
Exp premium al gerisini ticari yatırım olarak kullan. :)
premium alıp ticaret yap diyosunda kardesm pre bosuna gitmicekmi o zaman
Oyunda sürekli kalmak için girişte problem olmasın diye istersen bronze premium da ala bilirsin.
exp pre alıp hemen 69olup sonra ticaretle uraşsam nasıl olur?
O zaman da gb alıp item yapmak zorunda kalmayacak mısın?
Nabmalıyım kararsız kaldım valla kronos piyasasını pek bilmiyorum ne hızlı alınıp satılır ondan yeni olduğum için kararsızım
HB al sat iyi para var.
Trinada felan iyi iş varmı?
Uyanık olursan ticarette her zaman kazanç vardır.
kardeşim başını şişirdim ama hbleri kaca alıp satmalıyım
En son bildiğim kadarıyla +7si 10 gb civarıydı ama piyasa sürekli değişiyor araştırman lazım pm at pazarlık falan yap ola bildiğince düşür fiyatı hem zevkli olur hemde charını dizersin. :)
Yardımların için çok teşekkürler kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme