Şimdi Ara

Hangi server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elyos karakter açacağım oyuncu sayısı çok olan bir servera başlamak istiyorum riftlerde asmo çogunlukta olabilecek bir server...Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.TR oyuncu sayısı az olduğu için ve anuhartta asmo sayısı az olduğu için oynamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 14 Mayıs 2014; 11:34:50 >

• ttunaa T kullanıcısına yanıt
    elyos karakter açacağım riftlerde asmo çoğunluğu gormek istiyorum.erken yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttunaa -- 14 Mayıs 2014; 11:16:38 >
    ++++++++++++++
  • Dostum PvP istiyorsan 65 lvl ol heryer pvp alanı her yer pvp ...yok ufak karakter kasıcam üstünü Ap tamamlayıp 30-40-50 lvl de riftlerden geçip ezik karakterleri kesip pvp (pvp degil sadece kendini tatmindir bu)yapmayı artık unut o kadar insan bulamazın bulsan da sadece botları bulursun oda pvp olmaz bu oyunda uzun zaman gecirmis biri olarak 65 ol bak keyfine derim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forceslove -- 14 Mayıs 2014; 11:57:43 >
  • forceslove F kullanıcısına yanıt
    yani hangi server ? :D
  • Diğer sunucularda oynamadım . Sadece Anuhart ı biliyorum. Eğer kale savunmalarını seversen 200 e 200 lük liglerde savaşlar oluyor. Solo takılmak istiyorsan Eye var ama saat 5 den gece 1 e kadar yine grup lazım oluyor. 1 e 1 istiyorsan da katalamda görev yapan ezikleri bula bilirsin. Kalabalık diyorsan aksam 6 dan gece 1 e kadar katalam ve eye yeterince kalabalık oluyor. Tek takılmak istiyorsan Anuhartı tavsiye etmem. Katalamdaki ezikleri kesmenin riftten geçip bot kesmekten farkı da yok gibi.
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    tek oynayacağım o yuzden anuhart istemiyoru zaten başka sunucularda oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
    önceden su başlık altında herkes yardımcı olurdu şimdi satılık 65 level chardan başka bir bok yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.