Ben Bir Süre İçin Gunza Ara Vermiştim Ama Euro Gunzmu Falan Kafam Karıştı Dh Haklı Hangi Serverdeyse Bende Oraya Gelmek İsterim Yabancı Serverdeyseniz Hemen Gelirim Türk Serveri Tercihim Değildir.
türk serwer ı benimde tercihim deildir ijji gunz öneririm şu anda türkler euro ve ijji gunz oynuyo 2 sinden birini seç
Ben Ijji oynuyorum. Bence en iyisi de Ijji.
ijji oynayabilirsin ama donate alabilirsen eu oynayabilirsin
ijji bencede en iyisi ama kasması eurodan daha zor ve reactor çok sorunlu
ve ijji geçenlerde drift city yi hack olayı yuzunden avrupa için banladı bi programla giriliyor ama gunz ada yapabilirler oyuncuyu düşünmüyor ijji...
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
ve ijji geçenlerde drift city yi hack olayı yuzunden avrupa için banladı bi programla giriliyor ama gunz ada yapabilirler oyuncuyu düşünmüyor ijji...
alakası yok
git bi silkroad online ı oyna haymax ı gör sonra gel ijji ye laf et oyun şirketleri arasında en iyisi ijji dir bence adamlar hack in önüne geçmek için herşeyi yapıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
alakası yok
git bi silkroad online ı oyna haymax ı gör sonra gel ijji ye laf et oyun şirketleri arasında en iyisi ijji dir bence adamlar hack in önüne geçmek için herşeyi yapıyolar
ya sro 4 yıldır oynuyordum joymax ondanda beter haklısın...(ama ijji de fazla ilgilenmiyor)