Şimdi Ara

Hangi Servis Sağlayıcıya Geçilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasım ayında Türk Telekom ile taahhütüm bitiyor. Şu an 118 TL'ye 100 Mbps fiber internet kullanıyorum.

Oturduğum dairede Türk Telekom, Superonline ve KabloNet in altyapıları var.

Taahhütüm bittiğinde Türk Telekomda geçebileceğim kampanyanın 100Mbps fiyatı 159.9 TL(Kat Kat Hız Kampanyası 24 ay Taahhüt - Yalın İnternet) olduğu için servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum.

Seçeneklerim:
    Vodafone Net 99Mbps - 99 TL ( 24 ay taahhüt )
    Superonline 100Mbps - 144,9 TL (Turkcell’lilere Özel Fiber Platin Paketler Kampanyası İlk 6 ay 89,9 son 6 ay 199,9 - 12 Ay Taahhüt)
    Millenicom 100Mbps - 99,90 TL (Prestij Kampanyası - TT Altyapısı - Taahhütsüz)
    Millenicom 100Mbps - 129,90 TL ( Superonline Altyapısı - 24 Ay Taahhütlü)

Bunları yazınca en mantıklısı Vodafone Net geliyor ancak Vodafone Net için korkularım var. Şu ana kadar TT dan herhangi bir şikayetim olmadı(ping sorunu, nedensiz internet kesilmesi gibi) ve müşteri hizmetlerinden çok memnunum. Ulaşmak istediğimde 10sn den fazla beklediğimi hatırlamıyorum. Forumda okuduğum kadarıyla Vodafone Net in müşteri hizmetleri pek iyi değil, 24 ay taahhüt yaptırıp pişman olmak istemiyorum. Superonline içinse yurtdışı bağlantılarında yavaşlık olduğunu okudum. Kullananların fikirlerini alabilirmiyim sizce hangisi daha mantıklı.

• Süperonline dışında müşteri hizmetlerinden memnun kalmazsın diğerlerinin tek iyi yanı fiyat avantajı eğer başım ağrımasın ve iyi interent kullanıyım diyorsan Süperonline a geç
  • Merhaba Vodafone fibermax çalışanı olarak 99 mbps kampanyamızdan yararlanmak isterseniz yardımcı olabilirim uzun zamandır dh ailesine hizmet vermekteyim araştırabilirsiniz ulaşmak isterseniz 05465200542 ulaşabilirsiniz iyi forumlar.
  • Merhaba,

Siz değerli internet kullanıcılarını aramızda görmekten mutluluk duyarız. Herhangi bir soru veya sorun olması durumunda pm üzerinden iletişim sağlamanız dahilinde yardımcı olmak isteriz.
  • Oyun oynuyorsan ttnet devam keşke sizin gibi ttnet fiber kullanarak şanslı olsaydık:)

ttnet altyapısı üzerinden satış yapan firmalarda değerlendirilebilir.

Ankara'da kullanıyorum ben Vodafone; oyun oynamam diyorsan tavsiye ederim yok sa kanser olursun.

Turkcell zaten aynı hizmeti deli gibi pahalı satıyor diğer firmalardan farkı yok.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Ankaranın neresindesin. Ben de Ankara'da oturuyorum da eğer superonline ve vodafone'da ping çok yüksekse ttnetde kalmayı düşünebilirim.
  • SoL FTTH altyapısında 100 Mbps sınırsız hem Vodafone hemde Millenicom kullanıyorum.
    SoL FTTH Millenicom'da CGNat sorunu var.9 aydır kullanıyorum, yalvar yakar son 1 aydır normal IP verdiler sorun kalmadı.Frankfurt pingi 45ms.CGNat'tayken 55ms idi.
    Vodafone'un müşteri hizmetleri numarasını bilmiyorum, 1 seneden fazladır kullanıyorum daha 1 kere bile arama gereği duymadım.Frankfurt pingi 43ms.
    Milleni mi VDFmi diye soracak olursan hangisinin fiyatı sana göre cazipse o derim ;)
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Frankfurt dediğin speedtestdeki frankfurt serverı mı. Su an ki aldigim ping ile karşılaştırayım.
  • Evet Frankfurt LeaseWeb, benim için orası önemli çünkü VPSim orada :)
  • deathman7 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ankarada sol altyapısında herhangi bir sorun yok. Kendi altyapimizda sorun yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathman7

Ankaranın neresindesin. Ben de Ankara'da oturuyorum da eğer superonline ve vodafone'da ping çok yüksekse ttnetde kalmayı düşünebilirim.
    Fahri korutürk Mah - Akdere Mah Mamak

Birlik Mah - Çankaya her yere göre ping değeri oyun değeri atabilirim.

Sol altyapısından Vodafone kullanabilirsin sıkıntı olacağını sanmam normalde ping yüksek değil upload da sıkıntıları var oda ping yapıyor.

PUBG ve CS go oynarken kanser oluyorum. Ama kendi altyapısı superonline denedim aynı sonuç hatta onun için superonline ile 5 günlük internet kullanımı için mahkemelik olduk.

Adam akıllı bir pc oyuncusu bulamadım vodafone kullanan.

TTnetten vazgeçmem kendi şahsi fikrim benim 8 yıl kullandığım adsl var ya bunlara taş basar 39 ms 0 paket loss la 8 sene kullandım.

Çünkü aşırı oyun oynayan birisiyim bu ölene kadar devam eder. Ağzımın tadı yok 3 aydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 20 Ağustos 2019; 13:5:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.